Bence Instagram'ın desteğiyle bir iletişime geçin geçmediyseniz ama bence o maile erişim olmadan erişim engeliyle alakasız giriş yapamıyorsunuz gibi geliyor bana. Destek durumu çözebilir birkaç bilgiyle. Normalde bildiğim kadarıyla VPN falan kullandığınızda hesabın otomatikleştirildiği vs. yanlışlıkla algılanabiliyor ama DNS'le bu durum bana yaşanmaz gibi geldi.
Ne numarada ne mailimde hiçbir şey yoktu. Farklı konumdan girişte bile SMS gelirken hem giriş yapılıp hem mail adresini değiştirdikten sonra posta/SMS gelmemesi imkansız. O yüzden çalınmış olması bana pek ihtimal gelmedi. Bugün Support ile iletişime geçeceğim.
Ne numarada ne mailimde hiçbir şey yoktu. Farklı konumdan girişte bile SMS gelirken hem giriş yapılıp hem mail adresini değiştirdikten sonra posta/SMS gelmemesi imkansız. O yüzden çalınmış olması bana pek ihtimal gelmedi. Bugün Support ile iletişime geçeceğim.
Mail'de hiçbir şey yoksa evet çalınmamıştır yüksek ihtimalle, Instagram'da bu ara mistik şeyler oluyor. Destek çözecektir yüksek ihtimal.
İki gün önce rastgele bir mailime hesaba giriş yapıldı uyarısı geldi, girip baktım bir şey mi çalındı diye. Öylesine rastgele nickle açılmış olan bir hesap vardı ve topluluk kurallarına uymadı diye 21 Ocak'ta ban yemiş. İlginç.