Tabii ki yenmez, benim demek istediğim şu, metabolizmanız hızlı da olsa bunun bir sınırı var. Yeterince kalori alarak mutlaka kilo alırsınız bunun için hapa falan gerek yok.
Hocam şu yaz olayını bir türlü çözemedim ben, zaten oraya ayıracağın haftada 3-4 gün 1 saat falan. Yazı kışı ne fark ediyor? Yazın yazılıp yaz bitince geri mi bırakacaksın sanki? Spora bir kere başladığın zaman aylarca devam etmelisin. Herkesin ağzından duyuyorum işte yazın yazılacağım falan filan yani üşeniyorum demek yerine hemen yazı bahane ediyor herkes. Size üşeniyorsunuz demiyorum genel konuştum.
Gene gelmiş gereksiz birisi. Düşünme yetini kullanamıyorsan yorum yazma. "Kilo aldırıcı hap" konusuyla benim zamanında ne çektiğiminin ne ortak yanı var? Millet diyetisyenlere gider kilo vermek için, ben dahil. Ama bazıları da kilo almak için ilaç arayışına girer. Ama basmayınca olmuyor işte. Şimdi şikayet et bu yorumu sonra git odanın bir köşesinde otur ağla.
Gene gelmiş gereksiz birisi. Düşünme yetini kullanamıyorsan yorum yazma. "Kilo aldırıcı hap" konusuyla benim zamanında ne çektiğiminin ne ortak yanı var? Millet diyetisyenlere gider kilo vermek için, ben dahil. Ama bazıları da kilo almak için ilaç arayışına girer. Ama basmayınca olmuyor işte. Şimdi şikayet et bu yorumu sonra git odanın bir köşesinde otur ağla.
Genelde çoğu konuda kendi zamanınızı belirtip şöyleydi böyleydi dediğinizi görüyordum da ondan öyle bir cümle kurdum hocam sinirlendirdiysem kusura bakmayın.