Kilo aldırıcı hap var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Velar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 529
  • Etiketler Etiketler
    kilo var
İlaçlara falan bulaşma vücudunu mahvedersin. Vücudunun yaktığından fazla kalori alacaksın tek çözümü bu.

Ben her gün, her öğün böyle karışım yersem bizim eve haciz gelir hocam...

Kalori açığını azaltman lazım, öğün sıklığını arttır. İlaçla uğraşma mümkün oldukça.
Hocam mesele kalori açığı değilmiş doktor da söyledi, vücudum yağ tutmuyormuş yani yağı posa olarak atıyormuşum vücuttan (Tabiri caizse b*k olarak).

Bu yaz spora yazılıp kilo almak aklımda zaten. Şu anlık neler yapabilirim diye öğrenmek için bu konuyu açtım.
Hocam şu yaz olayını bir türlü çözemedim ben, zaten oraya ayıracağın haftada 3-4 gün 1 saat falan. Yazı kışı ne fark ediyor? Yazın yazılıp yaz bitince geri mi bırakacaksın sanki? Spora bir kere başladığın zaman aylarca devam etmelisin. Herkesin ağzından duyuyorum işte yazın yazılacağım falan filan yani üşeniyorum demek yerine hemen yazı bahane ediyor herkes. Size üşeniyorsunuz demiyorum genel konuştum.

Dimi abi senin zamanındaki dertler daha ağırdı.

Gene gelmiş gereksiz birisi. Düşünme yetini kullanamıyorsan yorum yazma. "Kilo aldırıcı hap" konusuyla benim zamanında ne çektiğiminin ne ortak yanı var? Millet diyetisyenlere gider kilo vermek için, ben dahil. Ama bazıları da kilo almak için ilaç arayışına girer. Ama basmayınca olmuyor işte. Şimdi şikayet et bu yorumu sonra git odanın bir köşesinde otur ağla.

Genelde çoğu konuda kendi zamanınızı belirtip şöyleydi böyleydi dediğinizi görüyordum da ondan öyle bir cümle kurdum hocam sinirlendirdiysem kusura bakmayın.

Peki doktor çözüm önerisi söylemedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…