Kim kazansın isterdiniz?

• Jake Paul

Oy: 8 7,8%
  • Mike Tyson

Oy: 94 92,2%

• Oy verenlerin toplamı
    102
Zaten Mike Tyson kazanacak, istemeye gerek yok.
Umarım maçta sağlığıyla ilgili ani bir şey yaşamaz, her türlü Mike Tyson.

Jake alır. Mike tyson dedem yaşında adam. İlk set sonrasında şansı bile yok neredeyse.
Adamın antrenman ve güncel vücudunu gördün mü? Eski halinden bile daha kuvvetli bir adammış gibi duruyor

Saçmalıktan öte bir kart. (Buna kart bile denmez.) Jake denen eleman zaten yaşlılarla dövüşen bir tip, çocuk eğlendirirler anca. Prime Mike biteli çok oldu. Bu tarz sporlara ilgilisi olan bir kişi zaten bunu izlemez. Jones vs Miocic maçını bekler, onu izler.
Boks maçlarına öyle çok ilgim olmasa bile bu maç gerçekten ilgimi çekiyor. Her ne kadar mantıklı bir maç olmasa bile çok heyecan verici…

Bu yapılan organizasyon spora ve bokstaki sanata saygısızlıktır. Senaryosu olan, firmaların kazanç uğruna yaptıkları bir organizasyon.

Eğer gerçek bir dövüş olsaydı zibilyon farklı ihtimal olacağından kimse bilemez lakin benim yorumum şu olurdu ilk 2 round Mike yatıramazsa pili biter ve skor üstünlüğü ile diğer eleman alır. Yaşlılık diyip geçmemek lazım hormonal durum küçümsenecek bir etmen değil.

Aslında izlememek lazım diyeceğim ama Türkiye komple izlemese yine adamlar yolunu bulacağından merakımızdan bakacağız.

Tüm zamanların en pahalı biletlerinin satisi olduğu maç. Birini vine zamanlarından bildim, diğerini ise izleyerek büyüdük.
Maçı berabere bitirecekler diyorum. Jake kendini kaybettirmeye oynamaz, Mike'da GOAT olarak şu yaşında itibarını bitirmeye oynamaz.

İki tarafında paraya ihtiyacı yok, Mike'ın Avrupa'da zaten 420 Coffe Shoplari var, birikiminin yani sıra yillardir geçiminin büyük kaynağı oradan. Jake de yıllardır sosyal medyada.
Bu şekilde düşününce "acaba" diyor insan kurgu olmayacak olabilir mi acaba? Olmazsa da adil bir maçta Jake alabilir gibi.
Face 2 face'de attığı tokat pek güven vermedi, baba/dayı tokadı atmış gibiydi. Ama hiç belli olmaz, çelik yumruk Mike'dan bahsediyoruz sonuçta. 1.75 boyuyla 2 metrelik adamları devirmiş bir canavar.

Prime Mike'a gerek yok, 15 sene öncekini getirin yerdi Jake'i. Ancak otu fazla kaciriyor, mactan önce de sporunu yine aksatmıyordu ama formunu etkiliyor bu olay. Bu yüzden Jake'in alma ihtimali var, dövüş sporlarında yaşın önemi çok büyük, hatta 60 yaşında ama çocukluğundan beri bir yaşayan efsane olsa da ringe çıkmasını tehlikeli buluyorum.

Boks yaptığım zamanlar salondaki hocamız da bu yaşlardaydi Akdeniz Oyunları'nda 3. olmuş kendisi, boş bir adam değildi. Bir gün salonda biriyle sparring yaparken alnı içe göçüyor, delik gibi bir şey vardı hocamın alnında. Yaşlanınca kemiklerimizin yani sıra cildimiz, bağlar ve ve kas dokularımız da hassaslaşır, bu ciddi bir olay. Bir gencin kaşının açılmasi ile yaşı başı almış bir adamın açılması bir olmayacaktır, görüşünü bile ciddi etkiler maç boyunca körlük yaşayabilir.
Daha kötüsü ringde vefat edebilir, hasardan beyincikte sıkışma veya sarkma olursa felç de kalabilir, hicbir sey olmasa bile beyin travmasi, kafatası kırıkları ve sinir hasarları gibi problemler olabilir, Ali gibi Parkinson olabilir...
Tabii bunlar aldığı riskler, kontrollerin temiz olması sonradan veya maç sırasında olmayacağının garantisini veremez.

Neyse, abisi Logan Paul'da 50-0 kariyeri olan şampiyon Floyd Mayweather ile dövüsup berabere bitirmişlerdi hatırlatayım, o şekilde olur yine.
Bu arada Jake'de tam dayaklık, abisini hep daha çok severdim.
Arkadaşlar Mike Tyson, Jake Paul'a neden tokat attı?
Maymun taklidi yaparak geldi, ayağına basti. Birkaç gün önce sosyal medya hesabından da AI'la Tyson ile kendini dalga amaçlı öpüştürdü. 🌈
Maç öncesi reklam amaçlı ama Tyson'ın haberi olduğunu sanmam, belki sinirlenmesinde etkisi vardir, ghettodan çıkmış hapis görmüş bir adam sonuçta.

Son düzenleme: