AhmetBurak

Başarılı
Selam normalde sosyal medya kullanan birisi değildim. geçenlerde Instagram hesabı açtım, yakın çevremde olan arkadaşlarımın bazılarına istek attım, kabul ettiler. Birkaç daha tanıdıklarıma attım, kabul etmiyorlar. Yok erkekleri kabul etmiyorum, yok kullanmıyorum, o yüzden kabul etmiyorum. 19 takipçiyi 20 yapmaya çalışıyorum, kimse kabul etmiyor garip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boş ver yani çok da takmaya gerek olan bir konu değil. Millet sosyal medyada çok farklı davranıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam normalde sosyal medya kullanan birisi değildim. geçenlerde Instagram hesabı açtım, yakın çevremde olan arkadaşlarımın bazılarına istek attım, kabul ettiler. Birkaç daha tanıdıklarıma attım, kabul etmiyorlar. Yok erkekleri kabul etmiyorum, yok kullanmıyorum, o yüzden kabul etmiyorum. 19 takipçiyi 20 yapmaya çalışıyorum, kimse kabul etmiyor garip.
Kızlar kabul etmiyordur büyük ihtimal. Yakışıklı olduğun bir fotoğraf falan koy PP'ye kabul ederler.

Kabul etmiyolarsa etmesinler, kendileri kaybeder.
Takipci icin de kendini zorlama bu kadar, az takipci bazen daha iyi oluyor.

Takip isteği bunun için var. İsteyen istemediğini takip etmez, bu kadar basit. Bunun arkadaşlığı, akrabalığı falan olmaz. Sosyal medya hesabı eğer gizliyse özel alandır, karışamazsın.

Benim 200 küsür takipçim var ama bir şey olmuyor. Takipçi sayısının fazla olması önemli değil. Sadece biraz sosyalleşir isen o zaman artabilir.