Kınayı seviyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 792
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 346
Alnıma bir parmak sürüyordum küçükken
Hint kadınlar gibi geziyorduk

İfadeler: 792
Davul zurna medeniyet dışı diyen ruh hastaları var.

Yani hocam adamlar kinaya sovuyor gidip dovme yaptiriyor sac boyatiyor. Ee ne farki var? Birisi kimyasal biri dogal. Birisi geleneginde var biri bati icadi. Bati icadi oluncakiymete biniyor her sey. Ha ben kinayi da sevmem dovmeyi de. Orasi ayri mevzu.

Merhaba, internette veya günlük yaşantımda kınayı saçma bulan birisiyim. Doğal olsun yapay olsun vücuda boya sürmek mantıksız geliyor. Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nedir?
Nefret ederim.

Alnıma bir parmak sürüyordum küçükken
Hint kadınlar gibi geziyorduk
Kurbanlarda kan sürülürdü. Sürüldüğü an yıkamaya koşardım tüm gücümle.

Eskiden aşırı bir şekilde vardı ancak günümüzde azaldı gibi duruyor. Askere giderken yaktıracak mıyım, yakılmalı mı bilmiyorum. Bana kalırsa yaktırmayacağım.

Askere giderkende asla yaktırmam, saçma sapan adetler. Askere direkt dümdüz nası eve gidiyosam o şekilde tek başıma giderim, kutlama isteyen yapabilir, bu kişiye bağlı ama ben onuda istemiyorum.

Askere giderkende asla yaktırmam, saçma sapan adetler. Askere direkt dümdüz nasıl eve gidiyorsam o şekilde tek başıma giderim, kutlama isteyen yapabilir, bu kişiye bağlı ama ben onu da istemiyorum.

Şu atma, tutma işlerini merak ediyorum. 3-5 kişi tutmadığı için askere yerine hastaneye gitmeyelim şimdi. şaka bir yana bu rütbe şeylerini öğrenmem lazım. Ast teğmen, üst teğmen, çavuş, baş çavuş… gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…