Detaylar
Kim cevapladı?miraçov
Üstün
Sevmem, kokusu özellikle leş gibidir bana göre.
Dövme diye bir nimet varken yüzüne bakılmaması gerekir.
Saruman Paşa
Uzman
Davul zurna medeniyet dışı diyen ruh hastaları var.Sevmem de hakaret de etmem. Hakaret edenler sacini maviye boyayan Youtuber'lari izliyordur.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Davul zurna medeniyet dışı diyen ruh hastaları var.
Yani hocam adamlar kinaya sovuyor gidip dovme yaptiriyor sac boyatiyor. Ee ne farki var? Birisi kimyasal biri dogal. Birisi geleneginde var biri bati icadi. Bati icadi oluncakiymete biniyor her sey. Ha ben kinayi da sevmem dovmeyi de. Orasi ayri mevzu.
Nefret ederim.Merhaba, internette veya günlük yaşantımda kınayı saçma bulan birisiyim. Doğal olsun yapay olsun vücuda boya sürmek mantıksız geliyor. Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nedir?
Kurbanlarda kan sürülürdü. Sürüldüğü an yıkamaya koşardım tüm gücümle.Alnıma bir parmak sürüyordum küçükken
Hint kadınlar gibi geziyorduk![]()
Eskiden aşırı bir şekilde vardı ancak günümüzde azaldı gibi duruyor. Askere giderken yaktıracak mıyım, yakılmalı mı bilmiyorum. Bana kalırsa yaktırmayacağım.antin guntin adetler. Hiç sevmem, düğünleride hiç sevmem, hele kız almayı hiç sevmem, kız almayı sevmem derken davulla zurnayla medeniyet dışı bir alma törenini hiç sevmem, kısacası bu tür saçma adetlerle ilgilenen bir kız olursa, ben evlenmem.bu tarz saçma şeylere para ödeyeceğime, tatil balayı ev eşyası alınabilir. Bu dediklerimi kabul edecek bir türk kızı olmadığına göre muhtemelen yabancı birisiyle evleneceğim.
![]()
Thanos
Üstün
Askere giderkende asla yaktırmam, saçma sapan adetler. Askere direkt dümdüz nası eve gidiyosam o şekilde tek başıma giderim, kutlama isteyen yapabilir, bu kişiye bağlı ama ben onuda istemiyorum.Kurbanlarda kan sürülürdü. Sürüldüğü an yıkamaya koşardım tüm gücümle.
Eskiden aşırı bir şekilde vardı ancak günümüzde azaldı gibi duruyor. Askere giderken yaktıracak mıyım, yakılmalı mı bilmiyorum. Bana kalırsa yaktırmayacağım.
Askere giderkende asla yaktırmam, saçma sapan adetler. Askere direkt dümdüz nasıl eve gidiyorsam o şekilde tek başıma giderim, kutlama isteyen yapabilir, bu kişiye bağlı ama ben onu da istemiyorum.
Şu atma, tutma işlerini merak ediyorum. 3-5 kişi tutmadığı için askere yerine hastaneye gitmeyelim şimdi.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-