Merhaba bende önceden Xbox Series S vardı orada KCD 2 bitirmiştim ancak bu ay PC'ye geçtim oyunu bir daha tekrar bitirmekle uğraşmak istemiyorum direkt DLC geçmek istiyorum var mı bir yolu bilen var mı?
Kingdom Come: Deliverance DLC'lerini oynamak için, önce oyunun ana versiyonunun PC'de kurulu olduğundan emin olmalısın. DLC'ler, ana oyunun içeriğine ek olarak gelir, bu yüzden ana oyun olmadan doğrudan DLC'yi oynayamazsın. İşte adım adım yapman gerekenler:
1.
Kingdom Come: Deliverance'i satın al:
- Steam veya başka bir platformdan oyunun ana versiyonunu satın al ve indir.
2.
DLC'leri satın al:
- Oyunun ana sayfasında, sahip olduğun DLC'leri bul ve satın al. Eğer Season Pass aldıysan, DLC'lere erişimin otomatik olarak olacaktır.
3.
Oyun dosyalarını güncelle:
- Oyunu başlat ve güncellemeleri kontrol et. En son yamanın kurulu olduğundan emin ol.
4.
DLC'yi başlat:
- Ana menüde DLC'leri seçebileceğin bir seçenek olmalıdır. Oradan ilgili DLC'yi seç ve oynamaya başla.
5.
Yeni kayıttan başla (isteğe bağlı):
- Eğer DLC'nin bazı bölümlerinin keyfini çıkarmak istiyorsan, direkt olarak o bölüme geçmek için yeni bir kayıt oluşturabilirsin.
Eğer bu adımları yaptıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaşırsan, lütfen hangi aşamada sorun yaşadığını belirt.