Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Şu an yaklaşık 24K param var, yani para konusunda bir sıkıntım yok. Ancak gizlilik için uygun bir zırhı veya oyundaki en iyi zırhı nereden ve kimden alabileceğimi hiç bilmiyorum. Şu ana kadar yaptığım tek şey, öldürdüğüm Kumanların zırhlarını almak; içlerinden en iyisini giyip diğerlerini satmak. Ama bu şekilde giydiğim zırhların gürültü değeri mesela 100 oluyor, görünürlük de oldukça yüksek. Her durum için ayrı bir set mi yapmalıyım diye düşünüyorum ama tam emin olamadım. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

@Fatalis

Son düzenleme:
İyi oynadığın sürece gizlilik dışında zırhının pek bir önemi yok, gözüne güzel görüneni seç kullan. Hatırladığım kadarıyla ilk oyunda tek tek değiştirmen gerekiyor gerekli durumlarda, yüksek karizma gerektiren bir durum için kaliteli bir waffenrock veya gambeson kullanabilirsin. Zırhının üstünde olacağı için temiz ve durumu iyi olduğu sürece karizmanı yükseltecektir. Gizlilik içinde zırh giymemen gerek genelde, eminim zırh giyebildiğin ve yeterince sessiz olan Build'ler vardır fakat bu konuda bir bilgim yok. Siyah görünen sessiz kıyafetleri giymen yeterli olacaktır zaten yapay zeka pek zeki değil. Ayrıca DLC'lerden birinde bir paralı asker grubu ile yaptığın yolculuğun sonunda en güzel görünen zırhlardan birine sahip olabiliyorsun.

Mağazaları gezersen iyi olur. Orada da kaliteli zırhlar var. Kılıçları da kendin döversin daha iyi kılıçlar üretirsin.

Şu an yaklaşık 24K param var, yani para konusunda bir sıkıntım yok. Ancak gizlilik için uygun bir zırhı veya oyundaki en iyi zırhı nereden ve kimden alabileceğimi hiç bilmiyorum. Şu ana kadar yaptığım tek şey, öldürdüğüm kumanların zırhlarını almak; içlerinden en iyisini giyip diğerlerini satmak. Ama bu şekilde giydiğim zırhların gürültü değeri mesela 100 oluyor, görünürlük de oldukça yüksek. Her durum için ayrı bir set mi yapmalıyım diye düşünüyorum ama tam emin olamadım. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

@Fatalis

Bir görev var hırsızlık görevleri veren bir adam olması lazım. O görevde ilerlediğin zaman veriliyor.
Oyunda düğüne gitmek için iki kişiden birinden yardım alman gerekiyor. Biri nalbant biride değirmenci hırsızlık tarzı görevlerive eşyaları değirmenciden alabilirsin.
Envantere girdikten sonra o tuşuna basarsan kıyafetler için farklı düzenlemeler yapabilirsin. Bu şekilde sürekli kıyafet değiştirmene gerek olmaz. Hazırladığın bir kıyafeti istediğin zaman seçebilirsin.
Görev bu. Kıyafetleri almak istiyorsan biraz ilerlemen lazım.

1 2saat falan.

Son düzenleme:
Mağazaları gezersen iyi olur. Orada da kaliteli zırhlar var. Kılıçları da kendin döversin daha iyi kılıçlar üretirsin.

Bir görev var hırsızlık görevleri veren bir adam olması lazım. O görevde ilerlediğin zaman veriliyor.
Oyunda düğüne gitmek için iki kişiden birinden yardım alman gerekiyor. Biri nalbant biride değirmenci hırsızlık tarzı görevlerive eşyaları değirmenciden alabilirsin.
Envantere girdikten sonra o tuşuna basarsan kıyafetler için farklı düzenlemeler yapabilirsin. Bu şekilde sürekli kıyafet değiştirmene gerek olmaz. Hazırladığın bir kıyafeti istediğin zaman seçebilirsin.
Görev bu. Kıyafetleri almak istiyorsan biraz ilerlemen lazım.

1 2saat falan.

1. Oyunu oynuyorum :)