Kingdom Come: Deliverance II alınır mı?

Çatlı Reis

Becerikli
Oyun şu an Steam'de 31 dolara düşmüş, sizce alınır mı? İlk oyunu biraz oynadım ama bitirmedim. Sizce alınır mı? Gold Edition sürümünün ana oyundan farkı nedir? Gold Edition için 39 dolar vermeye gerek var mıdır?

Orta Çağ'ı seven birisi olarak ben beğenemedim. Combatı alışılmışın dışında, ayak uydurması zor oluyor. İlk oyunu oynamadan 2. oyuna girmiştim, hikaye de kopuk bende. 2 saat kadar oynamıştım. Oyun sevenine gider, yalnız indirdikten sonra mod kurulumlarına bakın. Modlar oyunu daha "oynanabilir" hale getiriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadım bitirdim oynarken çok zevk aldım. RPG oyunu olarak düşünebilirsiniz ana senaryoda belli başlı şeyleri size gösteriyor sonra bütün bir haritaya bırakıyor yolunu siz bulun diyor Elden Ring gibi. İlk oyundan daha kolay geldi bana bu arada veya mekaniklerine hakim olduğundan ötürü de olabilir bir de yan görev yapmayı çok sevdiğimden ana görevlere bayağı güçlü girmiştim

İlk oyunu bitirin bence eğer oynayacaksanız. Genel olarak ilk oyundan çok daha fazla sevdim ben.

İlk oyunun özetini yapıyor zaten oyun başında o yüzden öyle kopukluk hissetmezsin fazla. 9 Eylülde mi ne DLC çıkacaktı. Ben daha oynamadım izlediğim kadarıyla oynayanlar çok övdü fakat ben ek paketler ful çıksın öyle girerim kafasındayım.

Modlara bir bakacağım hocam sağ olun.

Hocam oyunu ben bundan birkaç ay önce hesap satın alıp 5-6 saat kadar oynadım az çok biliyorum mekanikleri ve oynanışı. Gold paket için 9 dolar daha vermeye değer mi peki sizce?

İlk oyunu bitirin bence eğer oynayacaksanız. Genel olarak ilk oyundan çok daha fazla sevdim ben.

İlk oyun soluk ve ruhsuz geliyor gözüme. Kütüphanemde var zaten 4 saat oynamışım ama ilk baştaki görevler falan çok sıkıcı geldi sürekli getir götür vs. yapmak. Zaten 2.oyun çıkmadan önce YT'den izledim ilk oyunun hikayesini.

Ek paketler için 9 dolar daha vermeye gerek var mı sizce hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…