Kingdom Come: Deliverance II'de erken oyunda para nasıl kazanılır?

Ethem Efe 81

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
1. Oyunu severek oynamıştım. Bunu da severek oynuyorum ancak para konusunda sorun yaşıyorum gibi biraz. 2 groşenle geziyorum cebimde.

Düğüne gitmek için demirciye gitmeden yan görevleri yapmak istiyorum önce, ancak pek param olduğu söylenemez; böyle olunca zırh falan da alamıyorum, savaş namına bir şey yapamıyorum.

Para nasıl kazanabilirim? Simya ile iksir yapıp satsam iyi para verir mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yani bir sürü yöntem var. En basiti oyunun başında kıyafet tüccarını bayıltıp hem üstündekileri hem de mağazadakileri çalıp bir kaç gün "çalınmış" efektinin kaybolmasını bekleyip satarsanız baya iyi bir başlangıç paranız oluyor. Üstelik baya iyi bir karizma kıyafet setine de sahip olabiliyorsunuz.

Oynayış olarak o tarz bir oynayış yapmıyorum ya, teşekkür ederim yine de.

Oynayış olarak o tarz bir oynayış yapmıyorum ya, teşekkür ederim yine de.

O zaman benim zevk aldığım yöntemleri söyleyeyim.

1-) dediğiniz gibi iksir yapmak.
2-) kaçak avcılık yapıp etlerdeki "çalıntı" işareti gittikten sonra satmak.
3-) sağda solda haydutlaa denk gelip zırhlarını satmak.

Yay falan yok daha elimde, ya o derece diyeyim. Oyunun ilk başta verdiği kıyafetler ile dolaşıyorum etrafta.

Haydut öldürecek durumum yok, çok 1-2 vuruşta gidiyorum maalesef. En mantıklısı iksir yapmak sanırım ama onun malzemesini nereden bulacağım, bakmam lazım. Teşekkürler.

Aslında ilk bölgede biraz dolanırsanız yasa dışı yollara bulaşmadan başlangıç ekipmanı alabileceğiniz bir ipucu veriyor size...biraz kazı yapmanız gerekiyor sadece

Aslında ilk bölgede biraz dolanırsanız yasa dışı yollara bulaşmadan başlangıç ekipmanı alabileceğiniz bir ipucu veriyor size...biraz kazı yapmanız gerekiyor sadece
Anladım, sanırım Vali birkaç fazla mezardan bahsetmişti, gidip baktım. Mezarı Yağmala ibaresi de yoktu. Kürek bulur, uğrarım oraya yakında.

Şu an zaman sınırı olan birkaç görevim var, skill check de yapamıyorum düzgün son için, Ozan iksiri yapmak için çiçek arıyorum Çok seviyorum bu oyunu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…