Kingston Fury Beast ayarları nasıl?

@Ayhan Dönmez FCLK 2167 geçecek gibi duruyor hocam çünkü ilk bir dakikada hata veriyor genelde ve 2 dakikayı geçti.

Şimdi sıra PBO'ya geldi.

Bir de memtest86'ya gerek kalmadı artık değil mi hocam? RAM Test Pro yeterli?

@Ayhan Dönmez FCLK 2167 geçecek gibi duruyor hocam çünkü ilk bir dakikada hata veriyor genelde ve 2 dakikayı geçti.

Şimdi sıra PBO'ya geldi.

Şimdi sıra tam olarak ona gelmedi. Orada yazan dakika kadar geçmesi lazım. Dead de seni orada yazan dakikadan önce salmaz. Dead zaten ilk 6400:2133 dener. Sende denememesine şaşırdım.

RAM Test Pro yeterli?

Orada yazan dakika kadar testi sorunsuz tamamlarsa ve üzerine PBO, Curve ayarları ile birlikte VT3 testini geçerse sorun yok demektir. Adım adım gidilmeli.

Evet hocam, zor. Ekipman ve gerisi zor, dediğiniz gibi. Neyse, şimdi RAM çözüldü gibi. Sizden VT3 olayını ve PBO'yu da öğrendikten sonra iş tamam. Prime95 ile test ederim; işlemciyi göçerse -30'dan -25/-20 diye giderim.

RAM için aslında Control Line 0'da deneyebilirsin. Şu anda ekranı gönderir misin, bir inceleyelim. RTP ekranı ile sensörler aynı karede olursa iyi olur. CPU IOD ve RAM SPD.

7600X çekirdeklerin de maşallahı var, iyi ısınıyor bu seri. Control Line 0 bellek kontrolcün verebiliyorsa gecikme düşürtür. Deneyebilirsin. Gear kapatmadık, Control 0 denenebilir ama şimdi birazdan oyun oynanacak dedin. Oyun oynayacaksanız bu şekilde gittiği kadar gitsin 30-40 dakika. Sonra Control Line 0 testine alırsın. PBO menüsünü bana iletirsin, sana öneririm birkaç ayar. VT3 testini iletirim.

,

Tamam hocam teşekkür ederim. Oyunu ertelemeye çalışıyorum hocam

@Ayhan Dönmez Arctic LF 2 240 var hocam. Fanlar sessi çalışıyor biraz da ondan dolayı.

Eğer stabilite yakalanabilirse bu şekilde çok daha iyi oldu, Gear kapatsak timing gevşetmek gerekecek ve tPHY bozulacak. Senin özelinde gereksiz olur. Onun yerine kontrolcü verebiliyorsa Control Line 0 dene. Neredeyse aynı gecikme değerini verir Gear kapalı haliyle.

TREFI 65.535 kısmını zaten söyledim, test ederken sende 50K kalacak çünkü aktif soğutma yok. Test %100 stabil olduğuna eminsen ve hata almazsan 65.535 yapıp oyunlarda denersin. @ShadowLegion

Control Line 0 yaptım ve tekrar başlattım testi hocam. TREFI 50.000'de kaldı. Bu çok mu önemli hocam 65.535 olması?

Control Line 0 yaptım ve tekrar başlattım testi hocam. TREFI 50.000'de kaldı. Bu çok mu önemli hocam 65.535 olması?

Değil ama oyunda sorun etmez 65K çok yüksek ihtimal. Oyunda 50-55 derece olacak hali yok. Sende 40-45 aralığı seyreder diye düşünüyorum. 50-55 oyunda erişiyorsa 50K kısarsın geri yoksa bu da BSOD sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…