Kingston Fury Beast ayarları nasıl?

Attığım videoya nazaran benim ram lerde pmic kilidi var mıdır tahminin abi. En son ayarladigimizda 1.40 a ayarlamistik.

1.8 Volt girip bak. Eğer RAM yanarsa kilit yoktur, yanmazsa vardır. En net bu şekilde anlarız gibi.

Çoğunluğun iyiliği için birtakım azınlığın kendini feda etmesi lazım. @ahmetmelihalemdar

Gigabyte'da zaten 1.65 kilidi var, XOC BIOS kurmadıkça bu limit geçerli. O yüzden HVM modunu da koymamışlar. Diğer marka modellerde limit 2.07, HVM açmazsan 1.435 kilit geçerli.

Yakmayalım da
Senin hayranın olan bir kişinin dosyasıyla 3d den çıkardım abi bunu.
Fanlar gelsin haber veririm sana abi. Sogutmaya faydası olur sanırım

Dosya Ekleri

• IMG-20260629-WA0004.webp
    772,3 KB · Görüntüleme: 56
Yakmayalım da
Senin hayranın olan bir kişinin dosyasıyla 3d den çıkardım abi bunu.
Fanlar gelsin haber veririm sana abi. Sogutmaya faydası olur sanırım

Bir @Falconpolat yaptıramadık bunu, forumda yapmayan etmeyen kalmadı. Bir tane daha çıkartıp ona gönder, pasta keseceğiz artık.

Bir @Falconpolat yaptıramadık bunu, forumda yapmayan etmeyen kalmadı. Bir tane daha çıkartıp ona gönder, pasta keseceğiz artık.
1800 rpm 21 cfm 2 tane 60mm fan buldum. Başlıkta 2 pin, açıklama 3 pin yazıyor bakalım ne gelecek. Muhtemelen 2 pinli gelir. Merak ediyorum ne kadar soğutur
@Falconpolat Sendeyiz başkan

1800 rpm 21 cfm 2 tane 60mm fan buldum. Başlıkta 2 pin, açıklama 3 pin yazıyor bakalım ne gelecek. Muhtemelen 2 pinli gelir. Merak ediyorum ne kadar soğutur

2 pin gelirse %100 döner ama zaten onu istiyorsun. @RapidLemming955 gibi 3300 RPM çevirtmek lazım. 1.75 volt 6000 CL24 ancak öyle.

Bak bunda PMIC Lock yok mesela.

Son düzenleme:
1.60-1.65 leri görsek yeter abi ya. 1.75-1.80 zaten anakart izin vermez dedigin gibi.
2 pin olsa da dc ile rpm goremeyiz ama hizini dusurur artiririz abi. Yeter insallah. Olmadı 6000 rmp likler var onu takarsam artık kafayı da keseriz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…