Elimde halihazırda 16 GB – 5200 MHz – CL40 bellek mevcut. Yetersiz geldiği için aynı modelden bir tane daha almayı düşünüyorum ancak genelde giriş seviyesi ve düşük performanslı olduğu söyleniyor. Sizce hiç yükseltme yapmadan bu RAM’i elden çıkarıp 16x2’lik bir kit mi almalıyım, yoksa 2000 TL’ye ikinci modülü almak mantıklı olur mu?
Detaylar
Kim cevapladı?kuruşbakabalan
Becerikli
Hocam bence çok kritik bi artış yaşamazsınız ama yükselticek bütçeniz var ise yükseltin bence deElimde halihazırda 16 GB – 5200 MHz – CL40 bellek mevcut. Yetersiz geldiği için aynı modelden bir tane daha almayı düşünüyorum ancak genelde giriş seviyesi ve düşük performanslı olduğu söyleniyor. Sizce hiç yükseltme yapmadan bu RAM’i elden çıkarıp 16x2’lik bir kit mi almalıyım, yoksa 2000 TL’ye ikinci modülü almak mantıklı olur mu?
Elden çıkarın ve kit bellek alın.
Uyumluluk dışında CL40 bir belleğe para harcamak hata olacaktır. Sistemler ucuz olsun diye bu bellekleri kullanıyorlar. 6000 MHz CL30 bellekler varken bu gecikme değeri çok kötü.
Uyumluluk dışında CL40 bir belleğe para harcamak hata olacaktır. Sistemler ucuz olsun diye bu bellekleri kullanıyorlar. 6000 MHz CL30 bellekler varken bu gecikme değeri çok kötü.
Son düzenleme:
Elden çıkarın ve kit bellek alın.
Öneriler için teşekkürler. Attığınız ürünlere ek olarak bu ürün için yorumunuz nedir? RGB dışında ciddi farklılıkları yok sanırım.
Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Stoğu yok. Kötü bellek değil ama kit halinde resmi satışı şu anlık yok. Bir ara çok uyguna Sinerji satıyordu ve su gibi alınıyordu.
Yukarıda attığım ürünleri satan Tebilon ve Betaplus(Gaminggen harici sitelerde kullandığı isim) yetkili satıcıları. Yani bir sorun da yaşamazsınız. Olabilecek en güvenilir ve uygun fiyatlıları attım. Tasarımlarını beğenmezseniz belirtin farklı öneriler de yapabilirim. Ama marka olarak iki üründe güvenilir.
Ayrıca daha uyguna Thull Vortex var. Ama araştırınca yerli bir firma yazıyor. Büyük ihtimalle Çin'de üretilen markasız ürünlere marka basıp satıyorlar. Herhangi bir inceleme veya güvenilriliği hakkında makalesi falan yok. O yü,zden öneremiyorum. Patriot mesela kaç yıllık firma, Thull Vortex hakkındaki tek bilgi bilmem ne yerli bilişim firması. Bilişim firması yazanlarda genelde yerelde Dragos, TurboX gibi kazık hazır sistem, Çin'de üretilip marka basılan garip ürünleri satan yerler oluyor.
Bunun dışında şu belleklerin de fiyatı uygun. Yukarıdaki ürünlerin tasarımını falan beğenmediyseniz bunlara da bakılabilir. Veya spesifik bir sitenin taksit imkanı size daha cazip geldiyse.
Yukarıda attığım ürünleri satan Tebilon ve Betaplus(Gaminggen harici sitelerde kullandığı isim) yetkili satıcıları. Yani bir sorun da yaşamazsınız. Olabilecek en güvenilir ve uygun fiyatlıları attım. Tasarımlarını beğenmezseniz belirtin farklı öneriler de yapabilirim. Ama marka olarak iki üründe güvenilir.
Ayrıca daha uyguna Thull Vortex var. Ama araştırınca yerli bir firma yazıyor. Büyük ihtimalle Çin'de üretilen markasız ürünlere marka basıp satıyorlar. Herhangi bir inceleme veya güvenilriliği hakkında makalesi falan yok. O yü,zden öneremiyorum. Patriot mesela kaç yıllık firma, Thull Vortex hakkındaki tek bilgi bilmem ne yerli bilişim firması. Bilişim firması yazanlarda genelde yerelde Dragos, TurboX gibi kazık hazır sistem, Çin'de üretilip marka basılan garip ürünleri satan yerler oluyor.
Bunun dışında şu belleklerin de fiyatı uygun. Yukarıdaki ürünlerin tasarımını falan beğenmediyseniz bunlara da bakılabilir. Veya spesifik bir sitenin taksit imkanı size daha cazip geldiyse.
Son düzenleme: