Güle güle kullanın, Renegade serisi güzel SSD'ler.
Teşekkür ederim :) İlk defa Kingston SSD deneyimim olacak bakalım olumlu olumsuz geri dönüşünü yaparım almak isteyen veya arada kalanlar varsa onlar da bilgilensinler diye.

Peki son soruyu sorayım aynı fiyatta veya çok yakın fiyata WD SN8100 bulursam eğer düşünceniz ne olurdu ?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim :) ilk defa Kingston SSD deneyimim olacak bakalım olumlu olumsuz geri dönüşünü yaparım almak isteyen veya arada kalanlar varsa onlar da bilgilensinler diye.

Peki son soruyu sorayım aynı fiyatta veya çok yakın fiyata WD SN8100 bulursam eğer düşünceniz ne olurdu?

Eğer gündelik kullanıcısıysanız, gen5 fuzuli bile olabilir. Fiyat-performans, ısınma, verimlilik konusunda bence gen4'ler hala çok iyi. Birçok insan, hala gen4 kullanıyor. Bende de 5.0 desteği var ama gen4 kullanıyorum.

Alınabilir oda, en hızlı gen5'lerden piyasadaki öyle hatırlıyorum. Ama Renegade modeli iyidir. Renegade almaz iseniz, oda olabilir.

Renegade G5'in SLC Size'ı daha büyük ve SLC Size dolduktan sonraki düştüğü hız değeri de daha yüksek 9100 PRO'ya kıyasla. Renegade G5 almak daha mantıklı duruyor. Ek olarak Renegade G5'in sıcaklıklarını kontrol altına almak 9100 PRO'ya kıyasla daha kolay gibi duruyor, zira incelemelerde 9100 PRO, mütevazi soğutma çözümleriyle bile throttlea uğruyor.

merhaba hocam,
samsung 990 pro 2tb, 9100 pro 2 tb ve kingston fury renegade g5 2TB arasında kalmiştim bugün fiyatlandırma şu şekildeydi
samsung pro 990 2TB 8500tl (Peşin fiyatına 6 taksit)
samsung 9100 pro 2 TB 11.500 TL (Peşin fiyatına 6 taksit)
kingston fury renegade g5 2TB 9bin TL (Kuponla vs bana bu fiyata geliyor) (Peşin fiyatına 6 taksit)

kingstonu aldım. arada video içeriği vs yapıyorum 2-3 ayda bi, genel olarak oyunlarda kullanıcam birde windows bunda kurulu olcak. şu fiyat penceresinde hemde geleceğe dair iyi mi yaptım bilemedim o yüzden sizede sormak istedim. bilgilendirirseniz çok sevinirim.