Tolere

Uzman
Kingston Renegade M.2 SSD sipariş ettim. Üzerindeki grafen soğutucuyu söküp metal veya alüminyum soğutucu blok takacağım. 2 adet soğutucu hoşuma gitti. Ancak ekran kartına değer mi emin değilim. Asus Prime B760M-K D4 anakartın alttaki M.2 slotuna takacağım. Görselde kırmızı çizili yer. Sonra RTX 4070 Super ekran kartı takacağım. Yani ekran kartının temas etmemesi gerek.

Screenshot_2025-05-18-13-50-36-681_com.pozitron.hepsiburada.webp

Screenshot_2025-05-18-13-50-23-615_com.pozitron.hepsiburada.webp

Dosya Ekleri

• IMG_20250518_135721.webp
    IMG_20250518_135721.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Bunu al direkt kendi Kioxia Exceria 500 GB SSD`de kullanıyorum. Normalde 80 derecelere rahat çıkıyordu testlerde ya da dosya aktarımı sırasında ve saçmalıyordu sağlığı falan %0 gösteriyordu. Benim kasa da hiç fan falan yok ısıyı itebilecek. Dark soğutucuyu takınca maksimum 50-55 oluyor. fan tutmasam bile üzerine testlerde ve oyunda sabit oluyor 50 falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu al direkt kendi Kioxia Exceria 500 GB SSD'de kullanıyorum. Normalde 80 derecelere rahat çıkıyordu testlerde ya da dosya aktarımı sırasında ve saçmalıyordu sağlığı falan %0 gösteriyordu. Benim kasa da hiç fan falan yok ısıyı itebilecek. Dark soğutucuyu takınca maksimum 50-55 oluyor. Fan tutmasam bile üzerine testlerde ve oyunda sabit oluyor 50 falan.

Teşekkürler hocam bunu alacağım. Akasa'ya göre bir tık daha kalın. Çok kalın olması kötü zaten temas eder vs. bu mm aralığını üretici her kimse iyi yakalamış. Sepete attım sağ ol.

%75 üzerine fan tutma.webp
%100 üzerine fan tutma.webp
1.webp
Fan yok gördüğünüz gibi kasa da sadece M2 SSD için koydum bir tane. Oyunlarda zaten ısınmıyor 55 falan oluyor maksimum ama 60`a yaklaşmasın diye böyle yaptım. %75 fan hızıyla 52 derece ve %100 ile 49 derece oluyor maksimum. Tamı tamına siyah yerlere oturtunca o jeli lastikleri takıyorsunuz. Lastikleri taktıktan sonra da iyice oturması için fazla baskı uygulamadan iki elinizin arasında bastırıyorsunuz iyice yapışması için. Ben iyi böyle sıcaklık düşüşü sağladım elimle bastırınca.

Yanında vida da geliyor mu yoksa sadece lastik mi?
Eki Görüntüle 148912Eki Görüntüle 148913Eki Görüntüle 148915 Fan yok gördüğünüz gibi kasa da sadece M2 SSD için koydum bir tane. Oyunlarda zaten ısınmıyor 55 falan oluyor maksimum ama 60`a yaklaşmasın diye böyle yaptım. %75 fan hızıyla 52 derece ve %100 ile 49 derece oluyor maksimum. Tamı tamına siyah yerlere oturtunca o jeli lastikleri takıyorsunuz. Lastikleri taktıktan sonra da iyice oturması için fazla baskı uygulamadan iki elinizin arasında bastırıyorsunuz iyice yapışması için. Ben iyi böyle sıcaklık düşüşü sağladım elimle bastırınca.