Makaleler
1
Yer
Ankara
Vergi yok diye biliyorum. Açıklamada da belirtmişler zaten. 2 ürün olduğu için mantıken 2 hakkını kullanmış olursun ama tek paket gibi gönderim yaparlarsa 1 olarak da sayılabilir o konuda çok bilgim yok maalesef.

1759236622069.webp

Vergi yok diye biliyorum. Açıklamada da belirtmişler zaten. 2 ürün olduğu için mantıken 2 hakkını kullanmış olursun ama tek paket gibi gönderim yaparlarsa 1 olarak da sayılabilir o konuda çok bilgim yok maalesef.

Eki Görüntüle 189132
Yerel depo değilse vergi biniyor ödeme ekranında.

Yani kullanıcı değilseniz 520TL civarı bir sepet tutarı olmak zorunda. (Vergiler hariç.)

Eki Görüntüle 189132
Screenshot_20250930_160113_Temu.webp

Örnek olarak.

Yerel depo değilse vergi biniyor ödeme ekranında.

Yani kullanıcı değilseniz 520TL civarı bir sepet tutarı olmak zorunda. (Vergiler hariç.)

Örnek olarak.
Benim hiç Temu üzerinden alışverişim olmadı, 2 adet bu üründen ve 3 adet de farklı ürün siparişi verdiğimde sepet tutarı yukarıda bahsedilen tutardan düşük olduğu sürece sorun yaşar mıyım?

Fiyat limitini aştığı için vergiye dahil olmuş olabilir bilgim yok ama M.2 soğutucu, figürler, joystick alan akrabalarım var vergi çıkmadı onlara şimdiye kadar.
1.390TL standart sepet limiti. Vergi hariç.

Benim hiç Temu üzerinden alışverişim olmadı, 2 adet bu üründen ve 3 adet de farklı ürün siparişi verdiğimde sepet tutarı yukarıda bahsedilen tutardan düşük olduğu sürece sorun yaşar mıyım?
İlk alışverişiniz olacağı için muhtemelen minimum sepet tutarı istemez. Bir ara öyle bir kampanya vardı. Hala var mı bilmiyorum.

Eğer öyle bir şey varsa sadece soğutucu + vergi olarak alabilirsiniz.