Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Ankara
İşletim sistemini henüz bu diske kurmadım.

Boştaki değerleri aşağıdaki ekran görüntüsünde. Ek olarak, HWiNFO64, AIDA64 ve Crystal Disk Info'da görünen "Disk Sıcaklığı 3" sensöründe 75 derece görünüyor; bu değer bilgisayarı kapatıp açsam da, kapatıp ertesi gün de açsam veya yeniden başlatsam dahi yükte ve boşta bu şekilde görünüyor. Bu değerin değişmiyor oluşu bir arızayı mı işaret ediyor?

kc3000temp.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İkinci sensör hakkında edindiğim bilgileri ayrı bir konu olarak paylaştım:

Ölçeyim atarım birazdan.

Ölçüp atacağım ama siparişi iptal etme istersen yorumları onun da çok iyi çünkü . Dedim ya bendeki işe yaramdı diye aynı marka am modeli başkaydı, Jeyi işe yarar belki sende.

Ölçtüm 3CM.
Hocam Jeyi marka soğutucu elime ulaştı, CrystalDiskMark ile test ettim; yük altında 55 dereceyi geçmiyor. Teşekkür ediyorum.
Şu an kafam karıştı biraz, tek bir M15 fiyatına 2 tane bahsettiğim Jeyi'den alabiliyorum. Ben muhtemelen okurken dikkat etmedim ama sizin önceki mesajlarınızda Jeyi işe yaramadı dediğinizde sipariş verdiğim modelden bahsettiğinizi sanmıştım. Jeyi yeterli olur mu ki? Ben bir işe yaramıyor gibi algılayıp M15'e yöneliyordum. Sanırım saatten dolayı uyku sersemliğiyle algılayamadım.

Öncelikle teşekkür ediyorum. Demek ki üretici sayfasındaki ölçü, üstteki ısı dağıtıcıyı ifade ediyor.
Evet çünkü altı anakarta dahil standart kısım şu soketin üstünden itibaren 3 CM.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    387,3 KB · Görüntüleme: 88
@B 52 Stratofortress, boşta 40 dereceler normal. O 75 derece gösteren belki NAND sıcaklığını ölçüyor olabilir. Eğer diskte de NAND sıcaklığını ölçen sensör yoksa sabit gösteriyor olabilir. Tahminim bu yönde.

Son düzenleme:

Ölçeyim atarım birazdan.

Ölçüp atacağım ama siparişi iptal etme istersen yorumları onun da çok iyi çünkü . Dedim ya bendeki işe yaramdı diye aynı marka am modeli başkaydı, Jeyi işe yarar belki sende.

Ölçtüm 3CM.
Hocam Jeyi marka soğutucu elime ulaştı, CrystalDiskMark ile test ettim; yük altında 55 dereceyi geçmiyor. Teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Çözüm

Harika, güle güle kullan.