Linux Kernel'ini derlerken bana bu SSD'nin kontrolcu surucusunu derlemem gerekiyor. Fakat hangi model kontrolcu var icinde bilmiyorum.
SSD: Kingston model: SNV2S500G. Yardımlarınızı bekliyorum.
Herkese merhaba, bu makalede Kingston NV2 ve revizyonları hakkında bilgi paylaşımı yapacağım. SSD'nin görünümü: Etiketsiz hali ise bu şekilde: Görseldeki modelin kontrolcüsü SM2267XT ve FB51208UCT1-B8 NAND yongalar bulunuyor. Bu NAND'lar aslında Toshiba'nın ürettiği 112 katman BICS5...
techolay.net
Bazı versiyonlarında Phison E21T ile gelirken bazılarında SM2267XT ile geliyor. İki kontrolcünün de DRAM desteği bulunmuyor.
Direkt CrystalDiskMark ile hız testi yaparak da anlayabilirsin bu arada. E21T daha yüksek hızlara erişiyor, 3.500/2.300 MB/sn hızlar görürsen SM2267XT vardır.
Direkt CrystalDiskMark ile hız testi yaparak da anlayabilirsin bu arada. E21T daha yüksek hızlara erişiyor, 3.500/2.300 MB/sn hızlar görürsen SM2267XT vardır.
Aslında Flash ID çalıştırsan daha iyi olur. Anakartın PCIe 3.0 ise E21T kontrolcü varsa da düşük hız çıkar. CDM test sonuçlarını görsel olarak atar mısın?