Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ElektronikKioxia 128 GB USB 3.2 Gen 1 Flash Bellek | 389 TL
SELAM150 kuponuyla alacaktim. En basta uyguladı, sonra Premium alacaktim 1 liraya, o ara hata verip hem kupon gitti hem de Premium 60 lira oldu. 2 yerden de gittik yani.
Allah razı olsun hocam, bir mühendislik öğrencisi olaraktan 2 flash bile yetmiyordu, belki bununla birlikte rahat ederiz. İlginç bir şekilde 1 defa ben kendim premium üyesi olup ardındanda 2 defa Hepsiburada müşteri hizmetleri tarafından aranarak 1'er TL'ye premium üyesi yapılmış olmama rağmen sabah girdiğimde yine ayda 1 TL ile 3 ay premium üyesi olma özelliği geldi, hem 1 liraya üye olmuş oldum hem de hesapta maksimum 100 liraya kadar %50 indirim kuponu gelmiş onunla birlikte geçmez, ya flash indirimi olur ya 100 lira kupon olur diyordum ama iki kuponu beraber kabul etti ve 289 liraya 128GB flash almış olduk.