Katılıyorum ama Windows ve metin belgesi hariç tutmadığım için almadım yoksa alırdım güzel markasıda iyi.
Detaylar
Kim cevapladı?Vâveylâ 41
Başarılı
SELAM150 kuponuyla alacaktim. En basta uyguladı, sonra Premium alacaktim 1 liraya, o ara hata verip hem kupon gitti hem de Premium 60 lira oldu. 2 yerden de gittik yani.
Vilgefortz
Başarılı
Allah razı olsun hocam, bir mühendislik öğrencisi olaraktan 2 flash bile yetmiyordu, belki bununla birlikte rahat ederiz. İlginç bir şekilde 1 defa ben kendim premium üyesi olup ardındanda 2 defa Hepsiburada müşteri hizmetleri tarafından aranarak 1'er TL'ye premium üyesi yapılmış olmama rağmen sabah girdiğimde yine ayda 1 TL ile 3 ay premium üyesi olma özelliği geldi, hem 1 liraya üye olmuş oldum hem de hesapta maksimum 100 liraya kadar %50 indirim kuponu gelmiş onunla birlikte geçmez, ya flash indirimi olur ya 100 lira kupon olur diyordum ama iki kuponu beraber kabul etti ve 289 liraya 128GB flash almış olduk.
Vâveylâ 41
Başarılı
İşte bu gerçek aura.
Vilgefortz
Başarılı
Garip bir şekilde 250mb okuma ve 25mb yazma alabildim niye öyle bilmiyorum normal midir. Birde flash belleği neden dondurma üzerinde uçuruyorsunuz
Vâveylâ 41
Başarılı
Fotografi ben cekmedim, kuzenime gonderdim foto attiGarip bir şekilde 250mb okuma ve 25mb yazma alabildim niye öyle bilmiyorum normal midir. Birde flash belleği neden dondurma üzerinde uçuruyorsunuz![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
Bankkart Lira ile Steam'den harcama yapılabilir mi?
- Th3RealKayseriLee
-
-