Detaylar
Kim cevapladı?Alessandro Del Piero
Başarılı
Yani exceria pro bakabilirsin. Bütçene bağlı renegade bakabilirsin. Laptopuna olur.Merhaba, bu ürünü kullanıyorum. Daha hızlı bir SSD alsam ne kadar bütçe ayırmam gerek 1 TB ve 2 TB modelleri için soruyorum?
Ek olarak mevcut SSD'im laptopumuza takılabilir mi?
Merhaba, bu ürünü kullanıyorum. Daha hızlı bir SSD alsam ne kadar bütçe ayırmam gerek 1 TB ve 2 TB modelleri için soruyorum?
Ek olarak mevcut SSD'im laptopumuza takılabilir mi?
Sürekli dosya transferi yapmayacaksanız hızlı SSD alsanızda bir fark hissetmeyeceksiniz, mevcut SSD'de DRAM var zaten, gayet yeterli, boşa masraf yaparsınız.
Mevcut dizüstü bilgisayarın Gen4 SSD destekliyor mu önemli nokta bu. Eğer Gen4 portu yoksa, Gen4 bir SSD taksan da Gen3 hızında çalışacak.
Ek olarak Marix'in söylediği gibi gündelik kullanımda ve oyunlarda çok büyük fark yaratmıyor. Elindeki disk zaten gayet iyi. Yine de yükselteceksen en uygun üst seviye Gen4 olarak Exceria PRO var, 3.000 TL. Aynı segment diğer ürünler de 4.000 TL civarında.
Ek olarak Marix'in söylediği gibi gündelik kullanımda ve oyunlarda çok büyük fark yaratmıyor. Elindeki disk zaten gayet iyi. Yine de yükselteceksen en uygun üst seviye Gen4 olarak Exceria PRO var, 3.000 TL. Aynı segment diğer ürünler de 4.000 TL civarında.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-