Bütçe
1000
Her türlü alınır. 1 TB modeli var bende bir tık ısınıyor o kadar. Anakartımda soğutucu yok soğutucu olsa 60 ı gecmez herhalde.
Samsung 970 Pro SSD var bende. Anakartımın soğutucusuyla kullanıyorum şuan boşta bu yaz sıcağında 45 derecelerde. Sizin Kioxia için 60-70 derece yine çok değil soğutucusuz olmasına rağmen. Soğutucu takılır üzerine internette istemediğiniz kadar soğutucu var.

Samsung 970 Pro SSD var bende. Anakartımın soğutucusuyla kullanıyorum şu an boşta bu yaz sıcağında 45 derecelerde. Sizin Kioxia için 60-70 derece yine çok değil soğutucusuz olmasına rağmen. Soğutucu takılır üzerine internette istemediğiniz kadar soğutucu var.

Evet fakat M.2 SSD için yüksek sayılacak bir değer olmadığı için almıyorum hocam. Oyunlarda falan 57-58 derece gayet serin oyun oynarken ekran kartının altında kalmasına rağmen.

Evet fakat M.2 SSD için yüksek sayılacak bir değer olmadığı için almıyorum hocam. Oyunlarda falan 57-58 derece gayet serin oyun oynarken ekran kartının altında kalmasına rağmen.
Gayet iyi sıcaklık değerleri soğutucusuz olmasına rağmen. Ekran kartı da ısıtır haliyle SSD'yi. Benim GPU riser kablo ile anakarttan farklı yerde konumlandığı için öyle sorunum olmuyor.