Detaylar
Kim cevapladı?Dizüstü bilgisayarda mı kullanıyorsun?
- Makaleler
- 14
Ben normal karşılamıyorum. Bu modeli ben de almıştım ve pişman oldum. En sonunda cihazdan kurtuldum. İade edin. Diğer disklerin böyle ısındığını görmedim.
sawyerford
Üstün
Aynı SSD'ye sahibim ve yük altında 65-70 arası geziyor incelemelerinde de 70'i pek geçmediği görülüyor. Bulunduğunuz ortam sıcak mı ya da laptopta mu kullanıyorsunuz ve hızınız düşüyor mu? G2 kullanım kılavuzuna göre güvenli çalışma sıcaklığı 85'e kadar.
Evet laptop kullanıyorum.
Aynı SSD'ye sahibim ve yük altında 65-70 arası geziyor incelemelerinde de 70'i pek geçmediği görülüyor. Bulunduğunuz ortam sıcak mı ya da laptopta mu kullanıyorsunuz ve hızınız düşüyor mu? G2 kullanım kılavuzuna göre güvenli çalışma sıcaklığı 85'e kadar.
Laptop.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
Tamam ben de laptop ve harici USB'de kullandım zaten.
Tamam ben de laptop ve harici USB'de kullandım zaten.
Laptopun içini açacağım da SSD yuvasının oradaki vida yalama oldu, çıkaramıyorum.
Kioxia Exceria G2 modelini dizüstü bilgisayarlar için pek tavsiye etmiyorum şahsen ama almışsın, çözüm olarak thermal pad almanı önerebilirim. Sıcaklığın düşmesine mutlaka katkısı olacaktır.
Yok iade edeceğim dersen de WD Blue SN580'in daha verimli olacağını düşünüyorum.
Yok iade edeceğim dersen de WD Blue SN580'in daha verimli olacağını düşünüyorum.