Kioxia Exceria Heatsink 2 TB modeli Vatan Bilgisayar'da sepette ₺4.843. Gayet iyi fiyat, SSD de performans olarak gayet iyi. Hem PS5 hem de PC için ideal. Dahili soğutucuyla gelmesi de artı özellik diyebilirim. DRAM var mı diye soracak varsa evet, var.
KIOXIA 2TB Exceria Heatsink Serisi NVMe M.2 SSD (6200MB Okuma / 4900MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia Exceria heatsink 2 TB modeli Vatan Bilgisayar'da sepette ₺4.843. gayet iyi fiyat, SSD de performans olarak gayet iyi. Hem PS5 hem de PC için ideal. Dahili soğutucuyla gelmesi de artı özellik diyebilirim. DRAM var mı diye soracak varsa evet, var.
KIOXIA 2TB Exceria Heatsink Serisi NVMe M.2 SSD (6200MB Okuma / 4900MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia Exceria Heatsink 2 TB modeli Vatan Bilgisayar'da sepette ₺4.843. Gayet iyi fiyat, SSD de performans olarak gayet iyi. Hem PS5 hem de PC için ideal. Dahili soğutucuyla gelmesi de artı özellik diyebilirim. DRAM var mı diye soracak varsa evet, var.
Teşekkürler ne zamandır SSD ihtiyacım vardı alayım deyip erteliyordum sonra unutuyordum. Alan olmadığı için oyun yüklemek için başka oyunları silip duruyordum, en azından güzel bir ssd yakaladık direkt siparişi geçtim
Teşekkürler ne zamandır SSD ihtiyacım vardı alayım deyip erteliyordum sonra unutuyordum. Alan olmadığı için oyun yüklemek için başka oyunları silip duruyordum, en azından güzel bir SSD yakaladık direkt siparişi geçtim
Hocam sizden ricam ürün geldiğinde Flash ID ile donanımsal özelliklerine bakabilir misiniz? Kontrolcüsü hakkında net bilgim yok, fiziksel yapısından dolayı Innogrit olduğunu düşünüyorum ancak emin değilim. Gelince bakalım.
Aşağıdaki linkten Innogrit yazanı indirin, .exe dosyası ile açıp SSD numarası seçin. Eğer ekrana bilgiler gelirse SS atabilirsiniz, gelmezse farklısını deneriz.