Makaleler
13
Yer
Çorum
Kioxia Exceria Heatsink 2 TB modeli Vatan Bilgisayar'da sepette ₺4.843. Gayet iyi fiyat, SSD de performans olarak gayet iyi. Hem PS5 hem de PC için ideal. Dahili soğutucuyla gelmesi de artı özellik diyebilirim. DRAM var mı diye soracak varsa evet, var.

Kioxia Exceria heatsink 2 TB modeli Vatan Bilgisayar'da sepette ₺4.843. gayet iyi fiyat, SSD de performans olarak gayet iyi. Hem PS5 hem de PC için ideal. Dahili soğutucuyla gelmesi de artı özellik diyebilirim. DRAM var mı diye soracak varsa evet, var.

1741289434162.webp

Şu ülkede gün geçmiyor ki bir satıcı ürün alınıyor diye fiyatını yükseltmesin. Vatan Bilgisayar'a saygım bitmiştir. Hem de 14 dakikada yapmış bunu.

Teşekkürler ne zamandır SSD ihtiyacım vardı alayım deyip erteliyordum sonra unutuyordum. Alan olmadığı için oyun yüklemek için başka oyunları silip duruyordum, en azından güzel bir ssd yakaladık direkt siparişi geçtim :)

1741289702563.webp

Teşekkürler ne zamandır SSD ihtiyacım vardı alayım deyip erteliyordum sonra unutuyordum. Alan olmadığı için oyun yüklemek için başka oyunları silip duruyordum, en azından güzel bir SSD yakaladık direkt siparişi geçtim :)

Eki Görüntüle 130626
Hocam sizden ricam ürün geldiğinde Flash ID ile donanımsal özelliklerine bakabilir misiniz? Kontrolcüsü hakkında net bilgim yok, fiziksel yapısından dolayı Innogrit olduğunu düşünüyorum ancak emin değilim. Gelince bakalım.

Aşağıdaki linkten Innogrit yazanı indirin, .exe dosyası ile açıp SSD numarası seçin. Eğer ekrana bilgiler gelirse SS atabilirsiniz, gelmezse farklısını deneriz.