Varmış.
Detaylar
Kim cevapladı?CRT_User
Yetkin
İletirim hocam fakat ürünün benim elime geçmesi anca pazartesiyi bulur.Hocam sizden ricam ürün geldiğinde Flash ID ile donanımsal özelliklerine bakabilir misiniz? Kontrolcüsü hakkında net bilgim yok, fiziksel yapısından dolayı Innogrit olduğunu düşünüyorum ancak emin değilim. Gelince bakalım.
Evet.
Eyvallah yapıştırdım. Sırada ekran kartı işlemci anakart RAM ve güzel bir kasa kaldı
Rica etsem ürün gelince Flash ID görselini paylaşabilir misiniz?
Buradan Innogrit yazanı indirin: http://vlo.name:3000/ssdtool/
İndirdikten sonra .exe dosyasını çalıştırın ve SSD numarasını seçin. Ekrana çıkan bilgileri ekran görüntüsü atarsanız çok sevinirim.
----------------------------------------------------------
Ekleme: Diskin kontrolcüsü Innogrit IG5236 olmalı. Ürünün incelemesini buldum, kontrolcü görünüş olarak Innogrit IG5236 ile bire bir eşleşiyor. Tabii bu net kaynak değil ancak kontrolcü üzerinde yazan ''Kioxia TC58NC0L1XGSD'' bilgisini aratınca kontrolcünün Innogrit IG5236 olduğu bilgisine eriştim. Aslında bu kontrolcü daha yüksek hızlara çıkabiliyor ancak kısıtlanmış olmalı.
Kaynaklar:
Son düzenleme:
Gidilecek yol yok
Uzman
Yanlış bilgi: Kioxia Exceria Heatsink modelinde DRAM mevcuttur.
Heatsink serisinde dram yok dostlar pro serisinde var onda da ısınma sorunlarından bahsediliyordu. Üzgünüm konuyu hortlattım ama yine indirim olunca yazayım dedim
Gidilecek yol yok
Uzman
Yanlış bilgi - Exceria Heatsink modelinde DRAM bulunmaktadır.
Yanlış bilgi. Heatsink modelinde DRAM mevcut. İnceleme:
![]()
Eki Görüntüle 147536
![]()
SSD Database - Caner UNCU
docs.google.com
Yanlış bilgi; bu seride DRAM bulunmamaktadır, gidip araştırın lütfen, yanlış bilgi vermeyin burada insanlara.
Son düzenleyen: Moderatör:
@Gidilecek yol yok, hâlâ yok diyorsun ya. Hocam incelemesini attım sana zahmet olmazsa aç da bir bak. Görsel olarak da ekledim, DRAM var.