iyi değerler hocam 960 gb lık modeli laptopumda takılı 2 senedir 530 a 480 falan veriyorBendeki 960 GB da yazma-okumada değişme var hocam AM3 anakarttayken 300 MB ı zorluyordu şimdi 450 üstünü görüyor normal midir acaba?
Eki Görüntüle 120564
Eki Görüntüle 120565
Detaylar
Kim cevapladı?Talha Yiğit
Yetkin
İyi değerler hocam 960 GB'lık modeli laptopumda takılı 2 senedir 530'a 480 falan veriyor.
Ben kullanıyorum aşağı yukarı 2023 senesinden beri bir sıkıntı olmadı SSD kaynaklı takılma vs ama sizdeki bir değişik açıkçası. Arka planda herhangi uygulama vs çalışmıyorsa bir garantiye görünün. Caner uncu hocam daha iyi bilir.
hocam bu infoyu nerden kurdunuz link rica etsemBendeki 960 GB da yazma-okumada değişme var hocam AM3 anakarttayken 300 MB ı zorluyordu şimdi 450 üstünü görüyor normal midir acaba?
Eki Görüntüle 120564
Eki Görüntüle 120565
Yardımı dokunur belki benim SSD'nin.
hocam bunu zaten 2 cil olarak aldım bitanede m2 ssd var windows kuruluBen kullanıyorum aşağı yukarı 2023 senesinden beri bir sıkıntı olmadı SSD kaynaklı takılma vs ama sizdeki bir değişik açıkçası. Arka planda herhangi uygulama vs çalışmıyorsa bir garantiye görünün. Caner uncu hocam daha iyi bilir.
Talha Yiğit
Yetkin
Orinal yazılımıda kullanabilirsin
SSD Utility Yönetim Yazılımı | KIOXIA - Turkey (Türkçe)
CrystalDiskInfo
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022 Architecture x86/x64/ARM64...
crystalmark.info
bide info ile bi göz atıcamOrinal yazılımıda kullanabilirsin
Benim attığım info:![]()
europe.kioxia.com
![]()
CrystalDiskInfo
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022 Architecture x86/x64/ARM64...crystalmark.info
Orinal yazılımıda kullanabilirsin
Benim attığım info:![]()
europe.kioxia.com
![]()
CrystalDiskInfo
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022 Architecture x86/x64/ARM64...crystalmark.info
Dosya Ekleri
Talha Yiğit
Yetkin
Sisteminiz masaüstü mü?
evet
sıcaklık fazla gibi tam dolu da değil 2.depolama olarak kullanıyorum bunu
Talha Yiğit
Yetkin
Evet.
Sıcaklık fazla gibi tam dolu da değil 2.depolama olarak kullanıyorum bunu.
28 güzel bir değer fazla bir ısı değil. 60 küsur dereceyi geçmezse bir sıkıntı olarak görmeye gerek yok. Oyunlarda takılma gibi bir sorun yaşamıyorsanız SSD'ye işletim sistemi kurup bir deneyin derim boş vakitiniz var ise.
bunu sürücüsünüde kurabiliyoruz sanırım o kurulu değil öyle deneyeyim bide28 güzel bir değer fazla bir ısı değil. 60 küsur dereceyi geçmezse bir sıkıntı olarak görmeye gerek yok. Oyunlarda takılma gibi bir sorun yaşamıyorsanız SSD'ye işletim sistemi kurup bir deneyin derim boş vakitiniz var ise.
Talha Yiğit
Yetkin
Bunu sürücüsünüde kurabiliyoruz sanırım o kurulu değil öyle deneyeyim bir de.
Sürümünüz güncel. Aynı sürümdeyiz şu an.
Güncel olmasa Update butonu aktif olur Exceria Plus SSD'mi ben bu şekilde güncellemiştim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-