EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Hepinize selam,

Yaklaşık 3 ay önce satın aldığım 2 TB Kioxia Exceria Plus G3 SSD oyunlarda ve programlarda sorun çıkarıyordu. Zaman zaman oyunlar ya da doğrudan bilgisayar çöküyordu. Dün SSD'yi teknik servis için Arena Bilgisayar'a gönderdim. Bugün servis sürecini kontrol ettiğimde, ürünü satın aldığım yere iade etmem için bir belge düzenlendiğini ve “iade edin” notu yazdıklarını gördüm.

SSD'yi MediaMarkt web sitesi üzerinden 3 ay önce 7.000 TL'ye satın almıştım. Ancak şu an MediaMarkt'ta stok bulunmuyor ve aynı model SSD diğer sitelerde minimum 10.000 TL'den başlıyor.

Bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Arena bilgisayar arızalı SSD'yi bana geri mi gönderecek, yoksa ürün onlarda mı kalacak? MediaMarkt ile iletişime geçerken ne demeliyim? Ne talep etmeliyim hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ürünü talep edeceksiniz veya denkini isteyeceksiniz, servis kafasına göre iade değişim kararını kafasına göre veremez, müşteri hizmetlerini aradığında olumsuz yanıt alırsan iki firma içinde şikayetvara başvur ardından yine olumsuz devam ederse süreç E-Devlet üzerinden THH başvurunu yap.

Aynı ürünü talep edeceksiniz veya denkini isteyeceksiniz, servis kafasına göre iade değişim kararını kafasına göre veremez, müşteri hizmetlerini aradığında olumsuz yanıt alırsan iki firma içinde şikayetvara başvur ardından yine olumsuz devam ederse süreç E-Devlet üzerinden THH başvurunu yap.
Aynı ürün ya da mislini talep edin. Süreç uzayabilir gibi.
Dün bu iş yüzünden biraz meşguldüm. Müşteri hizmetlerini aradım; değişim belgesini mail atmam gerektiğini söylediler, ben de gönderdim. Dün belgeyi ilettim, “Biz sizi arayacağız” dediler ama hâlâ arayan soran yok. Eğer bugün aramazlarsa araya hafta sonu girecek ve işler daha da uzayacak. Umarım bugün ararlar.

Bugün öğlene doğru tekrar arayıp sordum ancak “Gelişme olursa biz sizi ararız, şimdilik bir şey yok” dediler.

bu arada İlk aradığımda müşteri hizmetlerindeki kişi az kalsın para iadesi talebi açıyordu; son anda değişim istediğimi söyleyebildim, valla çok büyük sıkıntı yaşardık öyle olsaydı.