Şu ülkede güvenebileceğin en iyi site diyebilirim Amazon Türkiye için. Daha önce hiç sipariş vermediysen mobil uygulamada 450 TL üzerine 150 TL kupon olabilir. Anasayfada üstlere bir bak.
Amazonla anlaşman mı var? 7 ay mahkemede uğraştıktan sonra paramı zar zor aldım. Bu kadar güvenmeyin bence. Sorabilirsin şimdiden diyim satıcı Amazon com tr .

Amazon'la anlaşman mı var? 7 ay mahkemede uğraştıktan sonra paramı zar zor aldım. Bu kadar güvenmeyin bence. Sorabilirsin şimdiden diyeyim satıcı Amazon com tr.

Adınıza üzüldüm hocam. Bende neredeyse sayısız kez alışveriş yaptım ama ne iade olsun ne de garanti olsun sorun yaşamadım. Geçmiş olsun.

Adınıza üzüldüm hocam. Bende neredeyse sayısız kez alışveriş yaptım ama ne iade olsun ne de garanti olsun sorun yaşamadım. Geçmiş olsun.
Tüketici hakem heyeti haklı bulmasına rağmen ürünü temin veya başka bir yolu tercih etmediler. Üstüne icraya başvurdum yine oralı olmadılar. Bende sorun yaşamasam amazondan iyisi yok derdim. Maalesef amazon da her şirket gibi işine geleni yapıyor. Son alışverişim oldu.

@Blood, Amazon'la anlaşmam var, aylık 100.000 dolar ödeme alıyorum. Hatta arkadaş SSD'yi oradan aldı diye bana son model Mercedes hediye ettiler. (!)

Gereksiz suçlaman bittiyse konuya geçelim. Hiçbir firmanın %100 olumlu hizmet oranı yoktur. Hiçbir firmada herkesi memnun edemezsin, hizmet sektörü böyledir. Sorun yaşamış olabilirsin, normal. Ben de farklı firmalarda sorun yaşadım. Amazon Türkiye memnuniyet oranı en yüksek satıcılardan birisi. Sen sorun yaşadın diye firmayı mı banlayalım? Bu nasıl bakış açısı? O zaman ben de AMD'den memnun değilim, forumda AMD önerenleri yasaklayıp üstüne "anlaşman mı var" diye suçlamalarda bulunalım, müthiş.

@Blood, Amazon'la anlaşmam var, aylık 100.000 dolar ödeme alıyorum. Hatta arkadaş SSD'yi oradan aldı diye bana son model Mercedes hediye ettiler. (!)

Gereksiz suçlaman bittiyse konuya geçelim. Hiçbir firmanın %100 olumlu hizmet oranı yoktur. Hiçbir firmada herkesi memnun edemezsin, hizmet sektörü böyledir. Sorun yaşamış olabilirsin, normal. Ben de farklı firmalarda sorun yaşadım. Amazon Türkiye memnuniyet oranı en yüksek satıcılardan birisi. Sen sorun yaşadın diye firmayı mı banlayalım? Bu nasıl bakış açısı? O zaman ben de AMD'den memnun değilim, forumda AMD önerenleri yasaklayıp üstüne "anlaşman mı var" diye suçlamalarda bulunalım, müthiş.
King ''güzelleme yapmışsın''. Ben sıkıntının en dibine kadar yaşadım. Dediğin kadar iyi bir firma olsa thh karından sonra sorunu çözer bence buna sende katılırsın. x sitesi mi icraya gidiyorum param için. Polemiğe gerek yok. Yeni uyandın galiba.

@Blood, tamam da dostum ben de sana diyorum ki her firmada şikayet olacak. Şikayetvar'a girelim mesela en düzgün dediğimiz firmada bile şikayet çıkacak. Ben Amazon Türkiye'nin kusursuz olduğunu söylemedim, sadece şu ülkede en iyilerden birisi olduğunu dile getirdim. Bana göre de en iyisidir, kendi fikrim. Ve hayır, para da almadım. Bir şeyden memnuniyetimi dile getirdiğimde onlarla anlaşmam olmuyor. Düzgünce dile getirsen ben de sana aynı şekilde cevap veririm ama sen direkt üzerime suçlamayla geliyorsun. Hoş değil.

Şu firma Amazon'dan kat kat iyi, ekstra para ver buradan al dediğin yer varsa arkadaş iade edip oradan alsın. Demek istediğim bu.

Bende sorun yaşamasam amazondan iyisi yok derdim.
Maalesef amazon da her şirket gibi işine geleni yapıyor.
''güzelleme yapmışsın'' @Caner Uncu
Şu firma Amazon'dan kat kat iyi, ekstra para ver buradan al dediğin yer varsa arkadaş iade edip oradan alsın.
Çok takıntılısın. Yazdıklarımı okuduğunu düşünerek cevap verdim sana ama hatırlatma gereği duydum
Şu ülkede güvenebileceğin en iyi site diyebilirim.
Bu kendi yorumun.
Şu ülkede güvenilecek site yok. Bu da benim yorumum. Para almıyorsan bu kadar iddialı cümle yazma o halde. Dostun (!)

Şu ülkede güvenilecek site yok. Bu da benim yorumum.
O zaman internetten alışveriş yapma, fiziksel mağazaları kullan. Bu şekilde problemi çözebilirsin. Böylece insanlara boşa suçlama da yapmazsın.

Sen de ben böyle böyle sorunlar yaşadım diye fikrini belirtebilirsin, saygı duyar geçeriz. Sen direkt gelip "Amazon'la anlaşman var" diye iftira atar gibi tavır takınıyorsun.

"Takıntılı" falan gibi uygunsuz sözler de kullanma, alttan alıyorum ama sınırı aşmayalım. Sanki merdivenaltı firma önerisi yapmışım gibi anlaşmayla suçluyorsun, üstüne ben takıntılı oluyorum. Neyse, block.

Rica ederim, güle güle kullan. Aklına takılan bir şey olursa buradayız.

Anakart hakkında bilginiz var mı?

Çok takıntılısın. Yazdıklarımı okuduğunu düşünerek cevap verdim sana ama hatırlatma gereği duydum

Bu kendi yorumun.
Şu ülkede güvenilecek site yok. Bu da benim yorumum. Para almıyorsan bu kadar iddialı cümle yazma o halde. Dostun (!)

Hocam Amazon büyük bir şirket. Milyonlarca satış yapıyor. Siz sorun yaşadınız diye her ürün sorunlu bakış açısı bence yanlış. Sorun neydi? Ne almıştınız? Direkt Amazon'dan uzak durun yorumu doğru değil. Satıcı neydi? Siz böyle her site sorunlu diye bakarsanız sizin işiniz çok zor.

Son düzenleme: