Alırken buradan sordum herkes bunu yazdı ben ısınma sorunu var mış dedim. Bişey olmaz vs dediler şimdi aldık taktık ısınıyor başka al deniyorO sıcaklık yüksek, sağlıklı kullanım olmaz. Daha az ısınan bir SSD tercih et. DRAM'siz, orta segment disklere bakabilirsin.
Detaylar
Kim cevapladı?@mk1905x, aslında SSD'nin ısınma sorunu yok, dizüstü bilgisayarda kullandığın için bu kadar yüksek derecelere ulaşmış çünkü dizüstünde daha havasız bir ortamda duruyor ve haliyle daha yüksek sıcaklıklara ulaşıyor.
Önerirken fiyatına göre en iyisi olduğu için önermişler, bir şey diyemem. Yani yine kullanılır ama dediğim gibi hep bu sıcaklıklara çıkması çok sağlıklı olmaz disk için. 84 derece SSD için yüksek bir değer.
2. yaptığın hız testinde hızlar normal çıkmış, orada bir sorun yok ancak yüksek sıcaklığa ulaştığında hep böyle hızlar çakılıyorsa farklı bir model tercih edilebilir. WD Blue SN580/SN5000 olabilir.
Ekstradan eğer mümkünse thermal pad alıp kullanabilirsin, faydası olabilir.
Önerirken fiyatına göre en iyisi olduğu için önermişler, bir şey diyemem. Yani yine kullanılır ama dediğim gibi hep bu sıcaklıklara çıkması çok sağlıklı olmaz disk için. 84 derece SSD için yüksek bir değer.
2. yaptığın hız testinde hızlar normal çıkmış, orada bir sorun yok ancak yüksek sıcaklığa ulaştığında hep böyle hızlar çakılıyorsa farklı bir model tercih edilebilir. WD Blue SN580/SN5000 olabilir.
Termal pad var üstünde evet, ben de laptop için öneri istemiştim zaten de neyse, şimdi iade vs uğraşmayım diye dedim. İlk testte sıcaklık yoktu test yaparken o sıcaklık çıkıyor, yüke sokuyor herhalde SSD test ederken. PC bazen başlarken bu hatayı veriyor. İade edeyim mi dersiniz?@mk1905x, aslında SSD'nin ısınma sorunu yok, dizüstü bilgisayarda kullandığın için bu kadar yüksek derecelere ulaşmış çünkü dizüstünde daha havasız bir ortamda duruyor ve haliyle daha yüksek sıcaklıklara ulaşıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklıktan dolayı uyarı verdiğini tahmin ediyorum. Sürekli bu uyarıyı görmek bence can sıkıcı.
Test ederken sıcaklık yükselmesi normal. Sıcaklık limitine dayandığı için de disk kendini frenliyor olabilir. Peki sadece 1 kere mi o hızları gördün yoksa devamlı o hızları gördüğün oluyor mu?
Test ederken sıcaklık yükselmesi normal. Sıcaklık limitine dayandığı için de disk kendini frenliyor olabilir. Peki sadece 1 kere mi o hızları gördün yoksa devamlı o hızları gördüğün oluyor mu?
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-