Makaleler
104
Yer
İstanbul
Az önce birisi kaldırımda Scooter kullanıyordu. Herif önce karşımdan korna çala geldi önündeki adama bayağı bir korna çaldı, önündeki adam yana çekildi. Gelirken ben de kenara çekildim.

Sonra yine aynı kaldırımda herif arkamdan korna çala çala geldi, yani geri geliyordu. Sonra bir baktım aynı adam kaldırımda yürüyor. Dedim bu kesin Scooter’ı da saçma sapan bir yere park etmiştir. Ve kaldırımın tam ortasına park etmiş.

Scooter‘ı kaldırımdan kenara çektim. Bütün bu olaylar sonucunda kiralık scooter kullananlarda acaba zeka geriliği mi var diye düşünmeye başladım. Kiralık scooterlar yasaklansın.

Keşke scooter'ın QR'ını, numarasını vs. alıp müşteri hizmetlerine gönderseydiniz. Hem kötü parktan hem de tehlikeli sürüşten.

Milletimizin bazı kısımlarında zeka geriliği var, bu da işte yeni inovasyonlarla belli olmaya başlıyor. Scooter kullananlar, TikTok'ta saçma sapan bağırıp "ARABAĞ ATIN, YAT ATIĞIN" diyen dilenciler. Kısacası bu insanlar sürüsüyle zaten vardı, yeni yeni inovasyonlarla artık gözümüzün içine giriyorlar.

Sadece scooter kullananlarda değil motor kullananlarda da (bazı kesim) olabilir. 1 arabanın rahat sığacağı yere motorunu yanlama koyarak işgal ediyor. Motorlar için ayrılan alana park etmek bu kadar zor olmamalı. Bu alan yoksa bile bir araba gibi motoru yerleştiremezsin. Düzgünce kenara yerleştirse her şey düzelecek. Allah bu kesime akıl fikir versin.