Kırık gelen Dell monitörümün yenisi elime ulaştı!

DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Herkese merhabalar, güzel haberi sizlerle de yeni bir konu açarak paylaşmak istedim. Mevzu kapanmıştır arkadaşlar. Dell G2524H monitörümde ölü piksel çıkması sonucunda Dell tarafından değişim amacıyla gönderilen AW2724HF monitörün UPS'yle tarafıma paramparça ulaştırılması hikayesi Dell'in mükemmel desteğiyle son buldu. Dell tekrardan bir incelik yaparak yine üst model olarak AW2724HF göndereceklerini söyledi ve 1 günde monitör elime sapasağlam ulaştı. Burada bir şeye de dikkat çekmek isterim, dün UPS'ye @Recep Baltaş'ın da bu konu hakkında bir paylaşım yaptığını söyleyerek şikayette bulundum. Kendileri X paylaşımını görüntülediklerini de söyleyip bir talep oluşturdular ve sonrasında tutanak tutuldu. Dell bana UPS tarafını uyardıklarını iletti, tabii bu X paylaşımının da etkisi olduğunu düşünüyorum ki, bugün UPS kapıma kadar geldi ve birkaç kişiydiler. Monitörü adam evimin içine kadar bıraktı. Sağlam mı diye sorduğumda tamamen UPS garantisi altında diye bir cevap aldım

Buradan bütün Dell destek ekibine ve @Recep Baltaş'a teşekkürlerimi iletiyorum.

Kurulumunu yaptım:

Hayırlı olsun ağam, güzel günlerde kullan.

Babalarının malı gibi firmayı kollayacaklarına müşteriyi memnun etseler, reklamın kralını yapacaklar haberleri yok. Keşke her mağduriyet bu şekilde çözülebilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…