Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dark_1234

Deneyimli
Merhaba kırık PS3'e Thanos Store'den Goat Simulator indirdik. Oyunda bir sorun yok ama mesela XMB menüde geç geliyor XMB arayüzünde donmalar oluyordu. Şimdi sildim oyunu, donmalar biraz geçti gibi. Bu olaya anlam veremedim, sizce sorun nedir? Goat Simulator PS3'te bozuk mu?

Yani sorun PS3'ümde mi Goat Simulatörde mi?

Oyunla alakasi oldugunu sanmam. HDD'de sorun olabilir. Restore filesystem ve rebuild database yapmayi deneyin.

O nedir?

Oyunla alakasi oldugunu sanmam. HDD'de sorun olabilir. Restore filesystem ve rebuild database yapmayi deneyin.

Bir de hocam oyunu sildim bayağı bir düzeldi gibi hem diğer oyunlards donma yüklenme sorunu olmuyor sadece XMB de oluyordu.

PS3 Recovery Menu'den yapabileceginiz islemler.

Recovery Menu'ye girmek icin:
Cihaz standby'da iken acma tusuna cihaz tekrar standby'a girene kadar basili tutun, acma tusunu birakin, tekrar basili tutun ve bekleyin (cift beep gelene kadar).

Buradan Rebuild Database deyin, Restore Filesystem (CFW ve oyunlar gidebilir, Database ile duzelmez ise bunu deneyin) deyin.

Çözüm
PS3 recovery Menu'den yapabileceginiz islemler.

Recovery Menu'ye girmek icin:
Cihaz Standby'da iken acma tusuna cihaz tekrar Standby'a girene kadar basili tutun, acma tusunu birakin, tekrar basili tutun ve bekleyin (cift beep gelene kadar).

Buradan rebuild database deyin, restore filesystem (CFW ve oyunlar gidebilir, database ile duzelmez ise bunu deneyin) deyin.

Tamam hocam yani sıfırlayın diyorsunuz. Neyse ki Goat Simulator'ü silince bayağı düzeldi. Her halde Goat Simulator benimki ile uyumlu değildi ya da farklı modlanmış bir sürümdü. Çünkü çok az yer kaplıyordu, 100M falan.