Bulunduğunuz bölgede yer alan Konsoloyun tarzı bir yer varsa oradan, yoksa Dolap, Trendyol tarzı yerlerde kırık ürün satıyorlar. Hiç olmadı sıfır alın siz kırın.
İstanbul ve çevresindeyseniz tanıdık var. Bakırköy SHN İstanbul'da ikinci el olabiliyor. @Simon gerçi sordum ben senin için elinde yokmuş şu an. Ama bu hafta gelecek diyor. Başka mağazalarda var.
Facebook gruplarını önermiyorum, çoğu dolandırıcı oluyor. Sosyal medyadan alınmasını tavsiye etmiyorum.
İstanbul ve çevresindeyseniz tanıdık var. Bakırköy SHN İstanbul'da ikinci el olabiliyor. @Simon gerçi sordum ben senin için elinde yokmuş şu an. Ama bu hafta gelecek diyor. Başka mağazalarda var.
Facebook gruplarını önermiyorum, çoğu dolandırıcı oluyor. Sosyal medyadan alınmasını tavsiye etmiyorum.
İstanbul ve çevresindeyseniz tanıdık var. Bakırköy shn İstanbul'da ikinci el olabiliyor. @Simon gerçi sordum ben senin için elinde yokmuş şu an. Ama bu hafta gelecek diyor. Başka mağazalarda var.
Öyle demek çok da doğru olmuyor hocam dolandırıcılar var ama iyi adamlarda var elden veya anlaşmalı yapacaksın ben G29 aldım 8 bine mi ne çok ucuza verdi ve Facebook'tan sıfır gibi cihaz üstteki mavi şerit bile renginde.