- Makaleler
- 23
Komisyonla birlikte 12.000 TL'nin altına bulamıyorum. Aklımdaki fiyat 10.000 - 10.500 TL arası. En uygun kırılmış PS4'ü nereden alabilirim?
Eski PS kafelerde uygun bir fiyata bulabilirsin; tabii her kafede cihazlar kırık olmuyor. Ayrıca bulduğun cihazın durumu nasıl olur, bilinmez.Komisyonla birlikte 12.000 TL'nin altına bulamıyorum. Aklımdaki fiyat 10.000 - 10.500 TL arası. En uygun kırılmış PS4'ü nereden alabilirim?
Facebook gruplarında PS4 piyasası hala çok aktif 9-10 civarına bulabilirsiniz.
Komisyonla birlikte 12.000 TL'nin altına bulamıyorum. Aklımdaki fiyat 10.000 - 10.500 TL arası. En uygun kırılmış PS4'ü nereden alabilirim?
Tesekkur ederim ilgin icin. Sag ol.Facebook gruplarını önermiyorum, çoğu dolandırıcı oluyor. Sosyal medyadan alınmasını tavsiye etmiyorum.
İstanbul ve çevresindeyseniz tanıdık var. Bakırköy SHN İstanbul'da ikinci el olabiliyor. @Simon gerçi sordum ben senin için elinde yokmuş şu an. Ama bu hafta gelecek diyor. Başka mağazalarda var.
Facebook gruplarını önermiyorum, çoğu dolandırıcı oluyor. Sosyal medyadan alınmasını tavsiye etmiyorum.
Facebook gruplarını önermiyorum, çoğu dolandırıcı oluyor. Sosyal medyadan alınmasını tavsiye etmiyorum.
İstanbul ve çevresindeyseniz tanıdık var. Bakırköy shn İstanbul'da ikinci el olabiliyor. @Simon gerçi sordum ben senin için elinde yokmuş şu an. Ama bu hafta gelecek diyor. Başka mağazalarda var.