Detaylar
Kim cevapladı?Rooster
Becerikli
Japon yapıştırıcısı ve karbonat ile sorunumu halledebilir miyim? Görüntüsü önemli değil, seste sıkıntı olmadığı için şimdilik idare etmek istiyorum.
Japon falan sürmeyin benim HyperX Cloud 2 kulaklık vardı aynı yerden kırıldı Japon ile yaptım şu an kulaklık halkalı çöplüğünde. En doğrusu bence araya ufak bir parça koyup yama yapabilirsiniz eğer orası sabit ise.
Maxtorices
Uzman
Kırılan yerin arasına silikon sür. Sonra izole bant ile sıkıca bantla. Plastik de eritilebilir fakat orayı çok kötü yaparsın. Ve yine kırılma ihtimali olur.Japon falan sürmeyin benim HyperX Cloud 2 kulaklık vardı aynı yerden kırıldı Japon ile yaptım şu an kulaklık halkalı çöplüğünde. En doğrusu bence araya ufak bir parça koyup yama yapabilirsiniz eğer orası sabit ise.
Emre.py
Üstün
Orası sabit.Japon falan sürmeyin benim HyperX Cloud 2 kulaklık vardı aynı yerden kırıldı Japon ile yaptım şu an kulaklık halkalı çöplüğünde. En doğrusu bence araya ufak bir parça koyup yama yapabilirsiniz eğer orası sabit ise.
Silikonlayıp elektrik bandıyla sarabilirim.Kırılan yerin arasına silikon sür. Sonra izole bant ile sıkıca bantla. Plastik de eritilebilir fakat orayı çok kötü yaparsın. Ve yine kırılma ihtimali olur.
Silikon falan tutmaz onu. O parçayı söküp öyle tamir etmen lazım içine japon yapıştırıcı boca edersen daha çok zarar verirsin.
Arka tarafından destekleyip yapıştırılabilir gibi duruyor, görünen parça sert bir şey mi yoksa kauçuk mu?
Arka tarafından destekleyip yapıştırılabilir gibi duruyor, görünen parça sert bir şey mi yoksa kauçuk mu?
Emre.py
Üstün
Sert plastik.Silikon falan tutmaz onu. O parçayı söküp öyle tamir etmen lazım içine japon yapıştırıcı boca edersen daha çok zarar verirsin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311