Kırılan kulaklık nasıl tamir edilir?

Emre.py

Üstün
Makaleler
1
Yer
Adana
Japon yapıştırıcısı ve karbonat ile sorunumu halledebilir miyim? Görüntüsü önemli değil, seste sıkıntı olmadığı için şimdilik idare etmek istiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20250329_141110.webp
    2 MB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20250329_141115.webp
    2 MB · Görüntüleme: 82
Japon yapıştırıcısı ve karbonat ile sorunumu halledebilir miyim? Görüntüsü önemli değil, seste sıkıntı olmadığı için şimdilik idare etmek istiyorum.

Japon falan sürmeyin benim HyperX Cloud 2 kulaklık vardı aynı yerden kırıldı Japon ile yaptım şu an kulaklık halkalı çöplüğünde. En doğrusu bence araya ufak bir parça koyup yama yapabilirsiniz eğer orası sabit ise.

Kırılan yerin arasına silikon sür. Sonra izole bant ile sıkıca bantla. Plastik de eritilebilir fakat orayı çok kötü yaparsın. Ve yine kırılma ihtimali olur.

Orası sabit.
Kırılan yerin arasına silikon sür. Sonra izole bant ile sıkıca bantla. Plastik de eritilebilir fakat orayı çok kötü yaparsın. Ve yine kırılma ihtimali olur.
Silikonlayıp elektrik bandıyla sarabilirim.

Silikon falan tutmaz onu. O parçayı söküp öyle tamir etmen lazım içine japon yapıştırıcı boca edersen daha çok zarar verirsin.

Arka tarafından destekleyip yapıştırılabilir gibi duruyor, görünen parça sert bir şey mi yoksa kauçuk mu?

Sert plastik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…