Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, telif olayı değil sonuçta ilacı aratıldığı her yer resmi çıkıyor. Daha çok kırmızı reçeteli bir ilaç olduğu için ceza gibi şeyler yer miyim yani özendiriliyor falan diye. Derdim zaten özendirmek de değil sadece profil resmi olarak kullanmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, telif olayı değil sonuçta ilacı aratıldığı her yer resmi çıkıyor. Daha çok kırmızı reçeteli bir ilaç olduğu için ceza gibi şeyler yer miyim yani özendiriliyor falan diye. Derdim zaten özendirmek de değil sadece profil resmi olarak kullanmak istiyorum.
Sorun olmaz.

Buna özendiriyor diyorsanız tüm televizyon kanalları ve günümüzün bazı rap şarkıcıları hapislerde çürüyor olmalıydı. Hayır sorun olmaz.

Biri bir ilacı profil resmi yaptı diye özenen oluyorsa zaten diyecek bir şey yok. Özenmek daha çok alt yaşlara hitap ettiğinden ve kırmızı reçetli bir ilaç olduğundan özenmek yeterli olmaz bu ilaca erişmek için.

Biri bir ilacı profil resmi yaptı diye özenen oluyorsa zaten diyecek bir şey yok. Özenmek daha çok alt yaşlara hitap ettiğinden ve kırmızı reçetli bir ilaç olduğundan özenmek yeterli olmaz bu ilaca erişmek için.
Aslında haklısın biri bu ilacı özenip yazdırmak istediği zaman yalana başvuruyor ama doktorlar yalan söylediğini anlayıp onu bir teste tabii tutuyor adamlar uzman sonuçta adam şimdi bu ilacı keyfi mi alıyor yoksa gerçekten ihtiyacı mı var? Bunu düşünür önce ama maalesef bazı doktorlarımız başından sağmak için yazıp geçiyorlar keşke bunu yapmasalar.