Ricardo Quaresma
Başarılı
Ben Spider-man Remastered veya Miles Morales almayı düşünüyorum. Siz hangi oyunları almayı planlıyorsunuz?
Onlar benim de dikkatimi çekti. Büyük oyun olarak Spider-man Remastered alacağım.Scherlock Holmes ve Metro Redux aldım hemen gözüme çarpanlar. Akşama bir yandan açacağım maçı alacağım cipsi mağazada iyice bir gezeceğim. Sağlam ve pahalı bir oyun daha çekmeyi düşünüyorum.
Bu biraz kötü oldu cidden. 19'unda Steam indirimleri geliyor oradan belki birkaç oyun alabiliriz.Şu anda boş vaktim olduğu için türlerden eklenti ve demoları çıkartarak işsiz gibi 37 sayfa gezdim, öyle şaşırtacak bir indirim göremedim. Batman, Metro, Tomb Raider serisi vs. hep aynı indirimler. Tüm yıl yaptıkları indirimleri toplayıp yeniden yapmışlar. Zaten bu indirimde almak istediğim ne varsa önceki indirimlerde aynı fiyattayken aldım. Ekstra olarak düşürdükleri Dishonored 2 ile Witcher 3 gördüm sadece. Kupon da yok zaten. Bu 2 ay çok heyecanlı ve umutluydum indirimlerden, bomboş geçti indirim sezonu.
Hepsinin aynı fiyatta kalması bana saçma geliyor. İlerde fiyatlar artar diye 500-600 liralık Death Stranding, Mafia Trilogy dışında Frostpunk, Amnesia, Alan Wake gibi ucuz oyunlar topladım ama fiyat hala aynı şu an. Madem fiyat aynı kalacaktı ben enayi miyim de %10 Cashback varken %5 Cashback'ten yararlandım. 25-30 lira fark var, oranın pek bir önemi yok ama en azından ya fiyatlar daha yüksek olsaydı ya da daha az olsaydı. Ya kış indirimleri adının hakkını verseydi ya da hiç yapmasaydı kafasındayım. Neyse kartta 450 TL para kaldı, dediğin gibi Steam abimizden 1-2 oyun alırız artık.Bu biraz kötü oldu cidden. 19'unda Steam indirimleri geliyor oradan belki birkaç oyun alabiliriz.