Çatlı Reis

Becerikli
Steam’de indirimler için 73 dolar para attım. Normalde amacım Black Myth: Wukong almaktı ama oyun inatla indirim almıyor. Şimdi ise ne alacağımı düşünüyorum ve karar veremiyorum. Aklımdaki oyunları yazacağım; tavsiyeye de açığım.
  • Spider-Man 2
  • Battlefield 6
  • Cronos: The New Dawn
  • 60 dolar olmasına rağmen Black Myth: Wukong
  • Ghost of Tsushima; bunu daha önce paylaşımlı hesap ile 10 saat kadar oynadım
  • Horizon Forbidden West; İlk oyununu oynamadım
  • The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
  • Arc Raiders
  • Hades 2
  • Helldivers 2
  • Bodycam
  • Resident Evil Requiem; Ön sipariş
  • Mortal Kombat 1
Bu arada ekstra olarak belirteyim, online olan oyunları alırsam tek başıma oynayacağım. Arkadaşım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Re 9'a daha 2 ay var acelesi yok. Spider-Man 2 ya da BF6. Bu ikisinden birini alırdım ben yerinde olsam.

O zaman,
  • Spider-Man 2
  • Horizon Forbidden West(Zero Dawn'ı da oynamalısın)
  • Ghost of Tsushima.
Hocam Spider-Man 2 biraz da olsa alınabilir gibi geliyor ama GoT ve Horizon oyunları çok Ubisoft formülüne bulanmış gibi geliyor. Soru işaretleri, ele geçirilecek düşman kampları falan. Pek ilgimi çekmiyor nedense. Sizce Wukong 60 dolara alınır mı?

Re 9'a daha 2 ay var acelesi yok. Spider-Man 2 ya da BF6. Bu ikisinden birini alırdım ben yerinde olsam.

İkisi de Wukong'dan sonra en almak istediklerimden ama Spider-Man ilk oyunun üstüne çok bir şey koymamış gibi geliyor. BF6'da tek başıma oynayacağım için ne kadar süre oynayabilirim emin olamıyorum. Fiyatı ucuz değil sonuçta.

Souls türlerini beceremedim ben Elden Ring'i bile boşuna aldım Wukong hakkında bir şey diyemem souls seviyorsanız alın ama Spider-Man 2 çok güzel bir oyun 2 sefer bitirdim hiç sıkılmadan platinledim bile.

Hocam Spider-Man 2 biraz da olsa alınabilir gibi geliyor ama GoT ve Horizon oyunları çok Ubisoft formülüne bulanmış gibi geliyor. Soru işaretleri, ele geçirilecek düşman kampları falan. Pek ilgimi çekmiyor nedense. Sizce Wukong 60 dolara alınır mı?

Horizon'dan uzak durun hocam 1. oyunu 10 saat sonra baymaya başladı sıktı yani. Boşuna para vermeye değmez.

Arc raiders ve hell drivers pek tatmin etmez tek oynayacaksanız bence.

Ghost of Tsushima.

Black myth: Wukong.

Spider-Man 2

Arasında seçim yapardım

Sekiro oynadığınız için eklememişsinizdir diye düşündüm ama kaçmasın aradan.

İkisi de Wukong'dan sonra en almak istediklerimden ama Spider-Man ilk oyunun üstüne çok bir şey koymamış gibi geliyor. BF6'da tek başıma oynayacağım için ne kadar süre oynayabilirim emin olamıyorum. Fiyatı ucuz değil sonuçta.
Soulstan zaten nefret ediyorum ve bir maymunu yönetmek hiç hoş gelmiyor. 🤣

Souls türlerini beceremedim ben Elden Ring'i bile boşuna aldım Wukong hakkında bir şey diyemem souls seviyorsanız alın ama Spider-Man 2 çok güzel bir oyun 2 sefer bitirdim hiç sıkılmadan platinledim bile.

Horizon'dan uzak durun hocam 1. oyunu 10 saat sonra baymaya başladı sıktı yani. Boşuna para vermeye değmez.

Anladım hocam. Soulsları yalamış yutmuş biriyim ama Wukong'un fiyatı çok pahalı. Spider-Man 2 de iyi güzel ama ilk oyundan çok farklı gelmiyor nedense.

Arc raiders ve hell drivers pek tatmin etmez tek oynayacaksanız bence.

Ghost of Tsushima.

Black myth: Wukong.

Spider-Man 2

Arasında seçim yapardım

Sekiro oynadığınız için eklememişsinizdir diye düşündüm ama kaçmasın aradan.

GoT almam muhtemelen. Wukong pahalı olmasa 1 saniye bile düşünmem. Spider-Man daha önce aldım ama ilk 1 buçuk saati pek tatmin etmediği için iade ettim. Hâlâ da almaya pek sıcak değilim. Online olarak da bir tek BF6 dikkatimi çekiyor.