Anladım hocam. Soulsları yalamış yutmuş biriyim ama Wukong'un fiyatı çok pahalı. Spider-Man 2 de iyi güzel ama ilk oyundan çok farklı gelmiyor nedense.

GoT almam muhtemelen. Wukong pahalı olmasa 1 saniye bile düşünmem. Spider-Man daha önce aldım ama ilk 1 buçuk saati pek tatmin etmediği için iade ettim. Hâlâ da almaya pek sıcak değilim. Online olarak da bir tek BF6 dikkatimi çekiyor.

Liste dışı ama.

Wukong'un indirime girmesini beklemekte bir seçenek.

Forbidden West bir devam oyunudur ilk oyunu oynamadan oynamayın. Wukong güzel indirim almadı hala bence onu da paylaşımlı hesap ile oynayanilirsin. Cyberpunk 2077, Baldurs Gate 3, KCD 2 (ilk oyunu da oynamalisin) veya EXP33 olabilirsin ama son 3 oyun türünü sevene güzel oyunlar. GOW 2018 oynamadiysan alabilirsin veyahut AC Valhalla, Odyssey,Origins üçlemesine bakabilirsin. Ekstra fiyatından dolayı AC Unity'de öneririm gayet iyi oyun. Hades 1 oynamadiysan ilk oyunu şuan güzel fiyatta. Hades 2'de güzeldir ilk oyunu sevdiysen devam oyununu alabilirsin.

Liste dışı ama.

Wukong'un indirime girmesini beklemekte bir seçenek.

Her ikisini de oynadım hocam.

Forbidden West bir devam oyunudur ilk oyunu oynamadan oynamayın. Wukong güzel indirim almadı hala bence onu da paylaşımlı hesap ile oynayanilirsin. Cyberpunk 2077, Baldurs Gate 3, KCD 2 (ilk oyunu da oynamalisin) veya EXP33 olabilirsin ama son 3 oyun türünü sevene güzel oyunlar. GOW 2018 oynamadiysan alabilirsin veyahut AC Valhalla, Odyssey,Origins üçlemesine bakabilirsin. Ekstra fiyatından dolayı AC Unity'de öneririm gayet iyi oyun. Hades 1 oynamadiysan ilk oyunu şuan güzel fiyatta. Hades 2'de güzeldir ilk oyunu sevdiysen devam oyununu alabilirsin.
Hepsini oynadım 😐😐

Anladım hocam. Soulsları yalamış yutmuş biriyim ama Wukong'un fiyatı çok pahalı. Spider-Man 2 de iyi güzel ama ilk oyundan çok farklı gelmiyor nedense.

GoT almam muhtemelen. Wukong pahalı olmasa 1 saniye bile düşünmem. Spider-Man daha önce aldım ama ilk 1 buçuk saati pek tatmin etmediği için iade ettim. Hâlâ da almaya pek sıcak değilim. Online olarak da bir tek BF6 dikkatimi çekiyor.
Souls oyunu seviyorsan The First Berserker : Khazan öneririm fena fiyata düşmemiş.

O anime tarzı olan temayı hiç sevmiyorum hocam.
BG3 sevdiysen Divinity original serisinin 2 oyunu da indirime girmiş 6 dolar civarında öneririm. Eskiye sıkıntı olmazsa BG3 çıkana kadar oynadığım en iyi RPG oyunu Dragon Age Origins öneririm. DA 2'yi atlayıp Dragon Age inqusition da öneririm onun da fiyatı düşük harici klasik örneklerden baska önerim yok maalesef. ☹️
Arkadaşım da deli souls fanı Lords of the Fallen deneyecekti yakın zamanda %50 indirim almış oynamadiysaniz belki sans verebilirsiniz.

BG3 sevdiysen Divinity original serisinin 2 oyunu da indirime girmiş 6 dolar civarında öneririm. Eskiye sıkıntı olmazsa BG3 çıkana kadar oynadığım en iyi RPG oyunu Dragon Age Origins öneririm. DA 2'yi atlayıp Dragon Age inqusition da öneririm onun da fiyatı düşük harici klasik örneklerden baska önerim yok maalesef. ☹️
Arkadaşım da deli souls fanı Lords of the Fallen deneyecekti yakın zamanda %50 indirim almış oynamadiysaniz belki sans verebilirsiniz.

Divinity 2 ve Lords of the Fallen oynadım hocam. Dragon Age Origins çok eski gelebilir. Sistemim iyiyken grafikleri de güzel oyunları oynamak isterim.

Oblivion, Spider-man 2 ve Black Myth Wukong öneririm. Spider-Man 2 diğer oyunları oynadıysan oynamanı öneririm bir 40 saat oynatıyor her şeyi yapmak istersen. Oblivion fazla yenilenmemiş görselliği düzeltilmiş ancak gayet başarılı oyuna kaptırırsan kendini rahat 50-100 saat oynarsın. Black Myth Wukong indirimdeyken almıştım. Bir ara %20 indirime girmişti sanırım almıştım o ara ve verdiğim en doğru karar oldu NG+ da 5.turumu dönüyordum en son 150 saat oynadım aşırı keyifli bir oyun.

Divinity 2 ve Lords of the Fallen oynadım hocam. Dragon Age Origins çok eski gelebilir. Sistemim iyiyken grafikleri de güzel oyunları oynamak isterim.
Eski ama hikaye sunumu güzel ilerde dönersiniz. Pek oyunlarda yardimci olamadım hepsini oynamissiniz hocam. 😅
Black Myth Wukong baya keyifli büyük ihtimalle baya zevk alırsınız lakin çıktığından beri sadece yaz indiriminde %25 indirim almış haricinde çoğu indirim zamanında indirim almamış...

Oblivion, Spider-Man 2 ve Black Myth Wukong öneririm. Spider-Man 2 diğer oyunları oynadıysan oynamanı öneririm bir 40 saat oynatıyor her şeyi yapmak istersen. Oblivion fazla yenilenmemiş görselliği düzeltilmiş ancak gayet başarılı oyuna kaptırırsan kendini rahat 50-100 saat oynarsın. Black Myth Wukong indirimdeyken almıştım. Bir ara %20 indirime girmişti sanırım almıştım o ara ve verdiğim en doğru karar oldu NG+ da 5.turumu dönüyordum en son 150 saat oynadım aşırı keyifli bir oyun.

Allah'ın belası 1 kere tek indirime girdi ondan sonra da yüzünü göremez olduk. Wukong için 2 aydır bekliyorum kış indirimlerini ama bugün çok sağlam bir hayal kırıklığı yaşadım. 60 dolar vermek pek mantıklı gelmiyor ama ver gitsin diye de içimden geçiriyorum yalan yok. Sanırım Spider-Man 2 ve yanına 25-30 dolarlık bir oyun; Hades 2 veya Bodycam gibi ya da 60 dolara Wukong ve kalan 13 dolar ile de Hades 2 alacağım.

Eski ama hikaye sunumu güzel ileride dönersiniz. Pek oyunlarda yardimci olamadım hepsini oynamissiniz hocam. 😅
Black Myth Wukong bayağı keyifli büyük ihtimalle bayağı zevk alırsınız lakin çıktığından beri sadece yaz indiriminde %25 indirim almış haricinde çoğu indirim zamanında indirim almamış...

Çinliler oyunu o kadar çok satın aldılar ki artık adamların oyunu satma gibi bir derdi kalmadı. Gözümü karartıp tam fiyattan alabilirim.

Son olarak aklımdaki sepetler bunlar. Hangisini tavsiye edersiniz?

Screenshot_2025-12-19-00-38-04-490_com.miui.gallery.webp Screenshot_2025-12-19-00-38-08-024_com.miui.gallery.webp Screenshot_2025-12-19-00-38-11-435_com.miui.gallery.webp

Son düzenleme: