Allah'ın belası 1 kere tek indirime girdi ondan sonra da yüzünü göremez olduk. Wukong için 2 aydır bekliyorum kış indirimlerini ama bugün çok sağlam bir hayal kırıklığı yaşadım. 60 dolar vermek pek mantıklı gelmiyor ama ver gitsin diye de içimden geçiriyorum yalan yok. Sanırım Spider-Man 2 ve yanına 25-30 dolarlık bir oyun; Hades 2 veya bodycam gibi ya da 60 dolara Wukong ve kalan 13 dolar ile de Hades 2 alacağım.

Çinliler oyunu o kadar çok satın aldılar ki artık adamların oyunu satma gibi bir derdi kalmadı. Gözümü karartıp tam fiyattan alabilirim.

Son olarak aklımdaki sepetler bunlar. Hangisini tavsiye edersiniz?

Eki Görüntüle 211661Eki Görüntüle 211662Eki Görüntüle 211663

Hades'le Wukong'u alırdım ki Hades'i de bayıla ayıla oynadım zaten sınav senem olmasa fullerdim.

1766094358210.webp

Souls like ile aran iyi sanırım, Khazan'ı deneyebilirsin, güzel oyun. Sekiro tarzı oynanışı var.

Tema olarak anime teması çok uzak geliyor hocam. Souls dediğin kendini oynatacak görsellere sahip olmalı bence.

Hades'le Wukong'u alırdım ki Hades'i de bayıla ayıla oynadım zaten sınav senem olmasa fullerdim.

Eki Görüntüle 211664

Hocam bu arada Hades 2 gamepad ile rahat oynanıyor mu? İlk oyunu 4 yıl önce klavye mouse ile oynamıştım. Bunu gamepad ile oynayabilir miyim? Yoksa klavye mouse daha mı iyi?

Son düzenleme:
Bende sanırım öyle yapacağım hocam. Profilinizde de ilk oyunun karakterinin olduğunu yeni görüyorum fgadghdagh. BF6 her ne kadar cezbetse de başka zamana bırakacağım gibi duruyor.

Redsec oynar dindirirsiniz BF6 arzunuzu.
Hocam bu arada Hades 2 gamepad ile rahat oynanıyor mu? İlk oyunu 4 yıl önce klavye mouse ile oynamıştım. Bunu gamepad ile oynayabilir miyim? Yoksa klavye mouse daha mı iyi?

Evet gamepadle daha rahat.

Wukong Çin yeni yılında indirime girebileceğini düşünüyorum bende çok beklemiştim ama indirime girmedi bekleteceğim ben.

Wukong Çin yeni yılında indirime girebileceğini düşünüyorum bende çok beklemiştim ama indirime girmedi bekleteceğim ben.

Çin Yeni yılı ne zaman hocam? 17 Şubatmış. 2 ay gibi bir süre var. O kadar bekler miyim bilmiyorum. Aldım zaten tam fiyattan. İade etmeye gerek yok gibi.