Kısa bir iç dökme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emile A239
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Belki de henüz kendi zevklerine uygun kişilerle tanışmadın. Hemen koy verme. Hayattan zevk almaya bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de tıpatıp aynıyım seninle hocam. Anlıyorum sizi. Benim de arkadaşım az. Sizin gibi kendi kendime konuşuyorum ve deli muamelesi görüyorum bazen. Dışarıda dolaşmaktan zevk alamıyorum. Ailem dışında arkadaşımla bile gitmiyorum hatta.

1 tane arkadaşım yok. Hayattan nefret ediyorum.

Çınar hocam bence sen iyi bir insansın. Size düşündüğümde aklıma asla zorba bir insan gelmiyor. Neden kendini yalnız hissediyorsun, aradığın arkadaşı mı bulamıyorsun?

Hobiyle çözülecek bir şey değil tutkuyu bulman lazım ve o tutkuya bağlanman lazım.

Çınar hocam bence sen iyi bir insansın. Size düşündüğümde aklıma asla zorba bir insan gelmiyor. Neden kendini yalnız hissediyorsun, aradığın arkadaşı mı bulamıyorsun?
Evet, öyleyim ama bazı insanlar bu tarz iyi yönlü davranışları suistimal edebiliyor. Zorba olmasan bile iyi gün dostu olabilecek bir sürü insan çıkıyor karşına. Özellikle okulda. En azından gözlemlerim bu şekilde.

Bir de bizim açımızdan bakan olmuyor hiç.

Hemen hemen aynı kaderi yaşıyoruz dostum. Ben tipsiz olduğum için hiç arkadaş çevrem olmadı. Bu da sen dediğin gibi ilk technopat sonra techolay ile tanıştırdı beni.

Siz derdinizi yazabiliyorsunuz biz ise derdimizi yazamıyoruz yazarsamda sanırım linç edecek olanlar gelir hemen...

Ah o insanlar var ya. Çok kez ihanet ettiler bana da. Kime ne anlatacağımı şaşırdım. Bu hayatta kimseye güvenmeyeceksin. İyi gün geçirebilecek dediğiniz gibi insanlar var. Onlar olmasa bizler ne halde olurduk bilemiyorum zaten.

Siz derdinizi yazabiliyorsunuz biz ise derdimizi yazamıyoruz yazarsamda sanırım moralimi bozacak olanlar gelir hemen...

Bazıları tanınırlığa göre yargılıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…