Netgsm Kısa bir inceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2565
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 533
  • Etiketler Etiketler
    netgsm
Arama yaparken 3G'ye düşüyor ve bazı bankalardan SMS gelmiyormuş, ben sadece Papara kullandığım için sorun olmadı.
Hız testi Turkcell'inkiyle aynı. Bu arada Turkcell'den Netgsm'ye geçtim.

50 GB + 2000 DK + SMS paketi 430 TL.
Mobil uygulamasını kullanarak sadece 50 GB'yi 290 TL'ye alabilirsiniz benim gibi konuşma ve SMS kullanmıyorsanız.

Taahhütü yok o sebeple zam yaparsa mecbur ödeyeceğim. İnşallah yapmazlar. Her ay mecbur bir pakete abone olmak zorundasınız en düşük paket 15 TL. O yüzden sorun olmaz gibi. Faturasız paketler yok ve fatura aşımında sadece uyarı yapıyor o sebeple telefonda veri kısıtlamayı açmalısınız. Eğer aşım yaparsanız 1 GB'lik paketi otomatik yüklüyor 15 TL'ye.

Hız testi burada:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de çok istiyordum Vodafone taahütü bittiği gibi geçmek ama canım babam taahütü yenilemiş

Son düzenleyen: Moderatör:
Banka sorunu olmasa kesin geçmiştim, fakat Netgsm de konuştuğum yetkili "bütün bankalar" için sorun var şeklinde konuştu.
Zaten benimmde çalışmadığım banka yok, o yüzden olmadı.

O babanın bileceği iş o zaman.
Evet ama bir pakete 300TL vermektense aynı paketi daha ucuza kullanmak mantıklı değil mi?

Banka sorunu olmasa kesin geçmiştim, fakat Netgsm de konuştuğum yetkili "bütün bankalar" için sorun var şeklinde konuştu.
Zaten benimmde çalışmadığım banka yok, o yüzden olmadı.
Yavaş yavaş entegrasyonu yapıyorlar ama.

Türk Telekom'da selfy sınırsız sosyal medya var ona da bir göz atın. Yurtta kaldığım için kullanıyorum, hayat kurtarıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…