Kısa boylu olmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Torukojin Kaneki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 693
Psikiyatriste veya psikoloğa gitmenizi tavsiye ederim. Belli ki sosyal anksiyeteniz var, bu durumla kendi başınıza mücadele etmek zorunda değilsiniz. Profesyonel bir yardım almak çok çok iyi gelecektir.

Bu arada ben de ortalamaya göre uzun boyluyum. Ama açıkçası bence uzun olmak o kadar da iyi bir şey değil. Daha kısa olmak isterdim. Uzun boylu olmanın derdi başka, kısa olmanın derdi başka. En iyisi ortalama bir boya sahip olmak. 1.75 falan ideal olurdu mesela.

Ne gibi sorunlarınız var?

Ne gibi sorunlarınız var?
Garip bir şekilde bacak ağrılarım var. Özellikle uzun süre yürüdüğüm zaman daha da şiddetleniyor. Bazen geceleri uykumdan uyanıyorum, tarif edilemez bir ağrı hissi oluyor. Bacağımı ya da ayağımı hafif oynatınca bile inanılmaz kötü kalıyor, resmen kilitlenip kalıyorum öyle. Bunun dışında toplu taşımada dengede durmakta çok zorlanıyorum. Bazı insanlar, özellikle kısa olanlar hiçbir yere tutunmadan bile durabiliyor bazen. Ben en ufak hareketlenmede 2 elimle bir yere tutunmazsam dengesizleşiyorum hemen.

Ayrıca bunun dışındaki kısım biraz benim kendi keyfimden kaynaklı. Bana göre çok estetik değil uzun boylu olmak. Daha kısa olsaydım kendimi daha çok beğenirdim açıkçası.

Boyunuz kaç hocam? Bir de bence boyla alakalı değil gibi başka sorununuz olabilir.

1.87-1.88 falan.

Bilemiyorum artık. Abim benden daha da uzun. Aynı sorunları o da yaşıyordu o sebeple boydan dolayıdır diye düşünüyorum.

Ayni sorunlari ben de yasiyorum, dengem bozuluyor, mesela top oynamak istiyorum, top ayagima dolaniyor. Mesela toplu tasimada nerede oldugumu bile bilmiyorum, egilmem gerekiyor bakmam icin.

Sırf kısasın diye konuşmama hakınını sen kendin koyuyorsun. Okulda böyle şeyler normal. Okulda zorbalanmamak neredeyse imkansız. Üniversiteye geçecek kapasiteleri olmadığından çok da rastlamayacaksın.

Problemin konuşmaksa bunu geliştirmeye çalışacaksın. Uzun olunca konuşuyor olmuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…