Kısa boylu olmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Torukojin Kaneki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 693
Konuşmak derken hocam? Onu anlamadım.

Hangisini önerirsiniz hocam bir daha merak ediyorum.

Yakın zamanda çok fazla ustayla muhatap oldum ve gerçekten iyi kazanıyorlar. Hatta tesisatçıdan teklif geldi tıpı bırak gel çırak ol diye. Meslek lisesinde iyi bölüm seçmen lazım. Ağızının iyi laf yapması lazım ve el yeteneğinin olması lazım. Ben şahsen bu 1 aylık fakülte tecrübemden sonra önüme gelene tıp önereceğim ancak dilde yapay zeka tehditi olduğunu unutma. Temiz çalışma alanı istiyorsan sağlam akademik başarı sağliyacaksın yok ben çamur kan ter uğraşırım diyorsan elyeteneği kazanıcaksın.

Prestijli ya da yurtdışında üni okursam akademik başarı sayılır mı?

Prestijli ya da yurt dışında üniversite okursam akademik başarı sayılır mı?

Yurt dışında üniversite hem masraflı hem zor. Okiyacağın bölüme bağlı olarak ÖSYM tercihinden seçerek burslu gidebilirsin bazı üniversitelere. Bana geliyordu mesela Bosna Hersek ancak ailemin çekinceleri ve benim biraz rahatlığımdan dolayı yazmadım. Ailen falan ne diyor meslek lisesine?

Hiç meslek lisesine giden yok ailemde. Var da öğretmen oldu benim gitmek istediğim liseden mezun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…