Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 500
Herkese teşekkürler stanley parable ve Abzu'yu aldım.
Hocam nereden aldınız?
Son düzenleyen: Moderatör:
Blackraven
Üstün
Dredge. Bir balıkçı teknesi kaptanı olarak geldiğin adalar topluluğundaki gizemleri çözdüğün benim baya beğendiğim bir oyun. Bir oturuşta bitirirsin zaten.
Hocam bence Hollow Knight, Dead Cells, Hades ve Ori serisi varken hem oynanış süresi olarak kısa olan hem de gelişmeye çok açık olan Anomaly Agent alınmamalı. Süre olarak kısa istiyor konu sahibi de f/p olduğunu düşünmüyorum yine de oyunun. İkinci oyunu gelecekmiş, onun gerçekten mükemmel olacağına inanıyorum.
- FAR: Lone Sails
- Anomaly Agent
- GRIS
- Inside
- Last Day of June
- Lake
gustavo
Üstün
Steam ve Microsoft Store.
The Stanley Parable Epic'te 24 TL, Abzu da 31 TL. Epic düşmanlığınız yoksa bence oradan alın. Steam'de TSP 8 dolardı yanlış hatırlamıyorsam. O kadar verilecek oyun değil.
Hocam ben de Rogue ve souls Like'ın yavaşlığından yorulup böyle hızlı bir platform oyunu olunca severek oynadım. Biraz eksik hissettiriyor, oyun tam içine çekemiyor. Mekanikleri, diyalogları ve hikayesi daha iyi olabilirdi. Her şey gelişmeye çok açık ama fiyatı, eksiklikleri ve oynanış süresini de hesaba katınca sevsem de almaya değmiyor bence.@10007, ben severek oynadım vallahi. Oynanış süresi de kısa, 4-5 saatte bitiyor. Tercih meselesi tabii.
Yeni konular
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-