Mert166

Çalışkan
Selam arkadaşlar, artık kendimi kişisel olarak bakmak istiyorum. Ürün veya başka bir şey onerebilir misiniz? Bütçe hiç önemli değil. Ama genel olarak saçlarım kötü, çok şekil vermiyor bu şekil duruyor (saç için şampuan önermeyiniz saçımı döküyor). Bu arada sadece saç değil her şeyden önerilerinizi beklerim.

IMG_20250811_205334.webp

chatgpt-1754934009123.webp

Saçların yumuşak ve kolay şekil alabilmesi için hindistan cevizi yağı önerebilirim, nemlik ve parlaklık için ise badem yağı. Herhangi bir aktardan temin edebilirsiniz. Elinize bir miktar yağı alın saçlarınıza iyice yedirdiğinizden emin olarak masaj yapın. 20-30 dakika geçtikten sonra saçlarınızı yıkayın bunları haftada 2 kez uygulayabilirsiniz.

Saçların yumuşak ve kolay şekil alabilmesi için Hindistan cevizi yağı önerebilirim, nemlik ve parlaklık için ise badem yağı. Herhangi bir aktardan temin edebilirsiniz. Elinize bir miktar yağı alın saçlarınıza iyice yedirdiğinizden emin olarak masaj yapın. 20-30 dakika geçtikten sonra saçlarınızı yıkayın bunları haftada 2 kez uygulayabilirsiniz.

Tamamdır teşekkür ederim. Peki önerebileceginiz saç modeli var mı kafa yapım biraz oval şeklinde.

Maalesef ben çok anlamıyorum saç modellerinde. @Afterbyte hocam belki yardım edebilir.

Hocam bir de bir sorum vardı. 177 cm boyum var 76 kilo ve çikolata, tatlı vs hayatım boyunca yemedim sevmiyorum hep sağlıklı şeylerle besleniyorum sadece akşam yemeklerini biraz abartiyordum ve bir anda bayağı kilo aldım ve yağlarim çıktı ve Yuzu'mde şişkinlik belirdi. Nasıl yakın zamanda duzeltebilirim spor salonuna gidecek vaktim yok.

Hocam bir de bir sorum vardı. 177 cm boyum var 76 kilo ve çikolata, tatlı vs hayatım boyunca yemedim sevmiyorum hep sağlıklı şeylerle besleniyorum sadece akşam yemeklerini biraz abartiyordum ve bir anda bayağı kilo aldım ve yağlarim çıktı ve Yuzu'mde şişkinlik belirdi. Nasıl yakın zamanda duzeltebilirim spor salonuna gidecek vaktim yok.

Bir anda yüzünüzde şişkinlik çıkması ve ani kilo almanız anormal bir durum. Ögünlerinizi sabit bir planda tutmaya özen gösterin akşam yemeğini daha az tutup sabah kahvaltıda çok daha iyi beslenirseniz durumu toparlarsınız diye düşünüyorum. Ekmek tüketimine ayrıyeten kahvaltıda özen gösterin. Evde egzersizler yapabilirsiniz ayrıyeten çok kilo aldığınızı düşünüyorsanız bir uzmana danışabilirsiniz. Hemen düzelecek diye bir şey yok ama bunun süresi bünyenize bağlı.

Bir anda yüzünüzde şişkinlik çıkması ve ani kilo almanız anormal bir durum. Ögünlerinizi sabit bir planda tutmaya özen gösterin akşam yemeğini daha az tutup sabah kahvaltıda çok daha iyi beslenirseniz durumu toparlarsınız diye düşünüyorum. Ekmek tüketimine ayrıyeten kahvaltıda özen gösterin. Evde egzersizler yapabilirsiniz ayrıyeten çok kilo aldığınızı düşünüyorsanız bir uzmana danışabilirsiniz. Hemen düzelecek diye bir şey yok ama bunun süresi bünyenize bağlı.

Hocam gerekirse hiç yemek Yemen'de kahvaltı da tomates salatalık yumurta yiyorum sadece akşam ise de sadece et yiyorum. Ve belki seylerdende olabilir yurt dışındayim ve burada değişik hazır içecekler var onlardan olabilir mi?

Hocam gerekirse hiç yemek Yemen'de kahvaltı da tomates salatalık yumurta yiyorum sadece akşam ise de sadece et yiyorum. Ve belki seylerdende olabilir yurt dışındayim ve burada değişik hazır içecekler var onlardan olabilir mi?

Hazır içeceklerin neredeyse tamamı sağlıksızdır olması normal. Özellikle şeker oranı yüksek ise.