Kist veya yağ bezesi tedavisi oldunuz mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan İtachi Uchiha
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 78
  • Etiketler Etiketler
    yağ
Yer
Konoha
Sabah kolumdaki bir noktada ağrı oluşmaya başladı. Acile gittim doktor kist veya yağ bezesi olabileceğini söyledi ve ortopediye yönlendirdi. Sizler tedavi sürecini nasıl ilerlettiniz?

Ortopediye muayene sırası aldım. Önden bu rahatsızlığa sahip olanlardan bilgi almak istedim.

Ben oldum hocam ama ortopedi ne alaka onu anlayamadım kist için Plastik, Rekonstrüktif ve estetik cerrahi bölümü bakıyor. Sağlıklı kistler de ağrı yapmıyor sadece şiş gibi duruyor görünüş açısıdan kötü oluyor.

Ağrının sebebi başka bir şey olabilir bence o yüzden oraya yönlendirmiş olabilir.

Ben oldum hocam ama ortopedi ne alaka onu anlayamadım kist için Plastik, Rekonstrüktif ve estetik cerrahi bölümü bakıyor. Sağlıklı kistler de ağrı yapmıyor sadece şiş gibi duruyor estekik açıdan kötü oluyor.

Ağrının sebebi başka bir şey olabilir bence o yüzden oraya yönlendirmiş olabilir.
Bilmem, doktor ortopediye git dedi. Benimki şuan şişmemiş ama dokunca ağrısı oluyor, o noktada sertlik var.

Açılıp alınır muhtemelen. Tabii ki nasıl bir şey ve nerede olduğunu bilmiyoruz.
Bileğin 5 parmak solunda, bende kol kıllarının başladığı yerde.

Bilmem, doktor ortopediye git dedi. Benimki şu an şişmemiş ama dokunca ağrısı oluyor, o noktada sertlik var.

Küçük bir yağ bezesi belki olabilir ama onu küçükken alamaz diye biliyorum benim vardı aldırdığım dışında çok ufaktı zor bulunuyordu alınabilmesi için biraz büyük olması gerekiyormuş.

Bence yağ bezesi dışında bir şey olabilir, bir ortopedi baksın sonucu yazarsınız hocam.

Geçtiğimiz yıl kafa derimin altında fındık büyüklüğünde bir şişlik oluşmuştu ve cerrahi müdahale ile aldırdım. Herhangi bir ağrısı, sızısı yoktu. Yağ bezesi alındıktan sonra patolojiye gönderiliyor ve ne olduğuna yapılan kontroller ile bakılıyor. Ağrınızın sebebi farklı bir durum olabilir. Geçmiş olsun.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt