Kitap Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SoldierBoyBabam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

SoldierBoyBabam

Üstün
Makaleler
1
Yer
Afyonkarahisar
Merhabalar, yaşım 13. Kendime yeni bir kitap arıyorum, sizin de fikrinizi almak isterim.

Beğendiğim kitaplar;
Deniz Kurdu
Otomatik Portakal
Dorian Gray'in Portresi
Momo

Bu kitaplar gibi kitap önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana Çizgili Pijamalı Çocuk diye bir kitabı okumanı tavsiye ederim. Oldukça iyi bir kitap. Hatta filmi de var. Onu da izleyebilirsin.

Bu arada ben nedense Beyaz Diş’i hiç sevemedim. Kitap bir yere kadar iyi gidiyordu ama bir noktadan sonra hikaye yönünden öyle bir saptı ki, kitap baya anlamsız gelmişti bana. Benzer şeyi Satranç’ta yaşamıştım.

Sana Çizgili Pijamalı Çocuk diye bir kitabı okumanı tavsiye ederim. Oldukça iyi bir kitap. Hatta filmi de var. Onu da izleyebilirsin.
Hem kitabı okudum hem de filmini izledim. Gerçekten çok etkileyiciydi.
Aslında Beyaz Diş çok güzeldir hocam. Tabii her kitap herkesin hoşuna gitmeyebiliyor.
Jules Verne, Jack London, Mark Twain, John Flanagan. Genelde bir kitabını sevenler tüm kitaplarını seviyor.
Özellikle Jules Verne'nin kitaplarını çok seviyorum, birçoğunu okumuştum. Yazdığınız bütün yazarlar çok üst düzeydir bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…